ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ενημερωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικών: «Περιβαλλοντικά Προγράμματα και δράσεις του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου- Καλλιεργώντας το δέντρο των Αξιών»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:11:00 π.μ. |
Ενημερωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικών: «Περιβαλλοντικά Προγράμματα και δράσεις του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου- Καλλιεργώντας το δέντρο των Αξιών»
 Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου, στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εντάσσεται στον Άξονα προτεραιότητας 6 –ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ «Περιφέρειες σε Μετάβαση (ΜΕΤ),  διοργανώνει  Ενημερωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικών με τίτλο: «Περιβαλλοντικά Προγράμματα και δράσεις του Κ.Π.Ε. Νέας Κίου- Καλλιεργώντας το δέντρο των Αξιών»
           
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 από τις 17:00 έως τις 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου, θα παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιήσει κατά τη σχολική χρονιά 2016-2017, τα Δίκτυα που συμμετέχει καθώς και τις δράσεις που υλοποιεί, με σκοπό την ενημέρωση των Εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι εκπαιδευτικοί για την υλοποίηση ενός περιβαλλοντικού προγράμματος, θα γίνει βιωματικό εικαστικό εργαστήριο όπου οι συμμετέχοντες θα «Καλλιεργήσουν το Δέντρο των Περιβαλλοντικών και Ανθρωπιστικών Αξιών…».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

17.00 - 17.30
Προσέλευση - Εγγραφές
17.30 - 17.45
Χαιρετισμοί
17.45 - 18.30
Παρουσίαση Προγραμμάτων και δράσεων του ΚΠΕ Νέας Κίου
18.30 – 18.45
Παρουσίαση δικτύων που συμμετέχει το Κ.Π.Ε. Νέας Κίου
18.45 - 19.00
Διάλειμμα
19.00 - 20.30
Χωρισμός σε ομάδες- Βιωματικό, εικαστικό εργαστήριο με περιβαλλοντική διάσταση με τίτλο «Καλλιεργώντας το δέντρο των Αξιών»
20.30- 21.00
Παρουσίαση εργασιών

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ