ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Προσοχή: Κρούσμα εξαπάτησης ηλικιωμένης σήμερα στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:45:00 μ.μ. |
Προσοχή: Κρούσμα εξαπάτησης ηλικιωμένης σήμερα στο Άργος
  Μια απίστευτη απόπειρα εξαπάτησης ηλικιωμένης γυναίκας συνέβη σήμερα στο Άργος όπως καταγγέλλει ο γιος της παθούσας. Ο δράστης δεν δίστασε μέσα στην μέση του δρόμου να εξαπατήσει την μητέρα του ζητώντας της χρήματα που υποτίθεται πως χρειαζόταν ο γαμπρός της. Η γυναίκα πείσθηκε και μπήκε στο αυτοκίνητο του αλλά...

Διαβάστε παρακάτω πως μας περιέγραψε ταραγμένος ακόμη από την περιπέτεια της μητέρας του, ο γιος της ηλικιωμένης.
"Σήμερα το πρωί 10:10 η μητέρα μου (85 ετών) πεζή επί της οδού Κανελλοπούλου (κοντά στον Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου ) με κατεύθυνση προς αγορά...... την πλευρίζει αυτοκινητο (δεν κράτησε αριθμό και μάρκα) σκούρου χρώματος με έναν επιβαίνοντα (τον οδηγό).

Άρχισε να της λεει το γνωστό παραμύθι περί παιδιών και παράβολα και χρήματα που πρέπει να πάει στον γαμπρό της το Γιάννη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου την παρότρυνε να πάνε από το σπίτι της να του δώσει τα χρήματα για το παράβολο και αν έχει χρυσαφικά για να ενεχυριάσει ώστε να πληρωθεί η οφειλή...

Η μητέρα μου καποια στιγμή μπήκε και στο αυτοκινητο αλλά επειδη του είπε οτι στο σπίτι είχε μόνο 100 ευρώ μετρητά και τα μόνα χρυσαφικά ηταν η βέρα της την άφησε 20 μετρά πιο πέρα και έφυγε."




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ