ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Προβόπουλος στην εξεταστική - Γιάννης Γκιόλας: Κάποιοι πλούτισαν αθέμιτα και η πατρίδα πληρώνει το χρέος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:27:00 μ.μ. | |
Προβόπουλος στην εξεταστική - Γιάννης Γκιόλας: Κάποιοι πλούτισαν αθέμιτα και η πατρίδα πληρώνει το χρέος (βίντεο)
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ(;) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ

Με την εξέταση του πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γιώργου Προβόπουλου συνεχίστηκαν οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα ΄΄θαλασσοδάνεια΄΄ που δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια σε κόμματα και επιχειρήσεις ΜΜΕ.


Με αφορμή όσα , εισαγωγικά , είπε στην κατάθεση του ο κ. Προβόπουλος για το ελληνικό χρέος και τις αιτίες του, , ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ – και μέλος της επιτροπής- Γιάννης Γκιόλας τόνισε ότι ΄΄ το μεγάλο χρέος δεν είναι όλου του ελληνικού λαού ΄΄ και διερωτήθηκε ποιοι πλούτισαν αθέμιτα, ποιοι εκμεταλλεύτηκαν τις θέσεις που κατείχαν, ποιος φταίει πραγματικά που δεν έγιναν εδώ και χρόνια επενδύσεις..κλπ΄΄

Ο κ. Γκιόλας απεύθυνε στον κ. Προβόπουλο ερωτήματα αναφορικά με τον έλεγχο που ασκούσε ( η δεν ασκούσε..) η Τράπεζα της Ελλάδας στα δάνεια που αφειδώς χορηγούσαν οι διάφορες τράπεζες και ιδιαίτερα στάθηκε στο ομολογιακό δάνειο των 425 εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκε το 2013, χωρίς προσημείωση επί των ακινήτων -και με υπερβολικά χαμηλό επιτόκιο- στην εταιρεία επενδύσεων ΄΄ΠΑΝΓΑΙΑ΄΄ , από την Εθνική Τράπεζα..

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ