ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Χειβιδόπουλος: Η επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου μπορεί να αποτελέσει μια νέα θεματική σύμπραξη ανάπτυξης του τουριστικού προορισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:46:00 μ.μ. |
Χειβιδόπουλος: Η επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου μπορεί να αποτελέσει μια νέα θεματική σύμπραξη ανάπτυξης του τουριστικού προορισμού
Στο συμπόσιο «Τραίνο, Τουρισμός και Περιφερειακή Ανάπτυξη» που διοργανώθηκε στη Ζυρίχη (19-21 Οκτωβρίου), σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο της Ζυρίχης και τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του ΟΣΕ, της ΓΑΙΑΟΣΕ, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου της Αθήνας, του Πανεπιστημίου της Πάτρας, του Συλλόγου Φίλων του Τραίνου στην Πελοπόννησο, του πρώην Προέδρου του ΟΣΕ κ. Παναγιώτη Θεοφανόπουλου, συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος.
 "Η επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου μπορεί να αποτελέσει μια νέα θεματική σύμπραξη ανάπτυξης του τουριστικού προορισμού. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί έναν διαρκώς ανερχόμενο τουριστικό προορισμό και η πρότασή μας έχει στόχο να αυξήσει το τουριστικό μας προϊόν, καθώς το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην αξιοποίηση της επανεκκίνησης στη λογική τραίνου κρουαζιέρας και τραίνο – σπορ", τόνισε κατά την επιστροφή του ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος.
Και συμπλήρωσε: "Υπάρχουν σημαντικά μνημεία, ήδη πιστοποιημένα, στη διαδρομή του σιδηροδρόμου, όπως η Αρχαία Ολυμπία, οι Μυκήνες, η Επίδαυρος, ο Μυστράς και η Νεμέα- και σύντομα θα προστεθούν και άλλα-, γεγονός το οποίο αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την διεκδίκηση της πρότασής μας."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ