ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας: Ο αγώνας για το ΙΚΑ Κρανιδίου δικαιώθηκε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:11:00 μ.μ. |
Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας: Ο αγώνας για το ΙΚΑ Κρανιδίου δικαιώθηκε
 Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου - Ερμιονίδος με την στήριξη σύσσωμης της Εργατικής Τάξης της περιοχής μας και ιδιαίτερα της Ερμιονίδας, ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία να ανατρέψει την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και της Διοίκησης του ΙΚΑ για την κατάργηση του ΙΚΑ Κρανιδίου.


Στον αγώνα αυτό αμέσως ανταποκρίθηκε και η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Σφυρής, σε αγαστή συνεργασία με την Αντιπρόεδρο του Εργατικού μας Κέντρου κα Μπίμπα Μαρκέλλα έκαναν προσωπικές παραστάσεις προς τους Αρμόδιους και επεσήμαναν τους κινδύνους που εμπεριείχε για τις ευπαθείς κυρίως ομάδες του πληθυσμού και ιδιαίτερα για τους συνταξιούχους μας μια τέτοια απόφαση.

Έτσι εξασφαλίσαμε την ανάκληση της βλαπτικής αυτής μνημονιακής πρωτοβουλίας αφού οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν την άμεση ανάκλησή της.

Το ευχάριστο αυτό αποτέλεσμα δείχνει το τι μπορεί να επιτύχει η ενωμένη κινητοποίηση των εκπροσώπων του λαού και της Εργατικής Τάξης όταν συντονίζουν τις δυνάμεις τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ