ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Θυρανοίξια Ιερού Ναού στην Ζόγκα Αργολίδας από τον Μητροπολίτη Άρτης Καλλίνικο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 μ.μ. |
Θυρανοίξια Ιερού Ναού στην Ζόγκα Αργολίδας από τον Μητροπολίτη Άρτης Καλλίνικο
 Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου στην Ζόγκα Αργολίδας ,τελέστηκαν τα θυρανοίξια παρεκκλησίου που είναι αφιερωμένο στο Γεννέσιο της Θεοτόκου.

Τα θυρανοίξια και τον Αγιασμό τέλεσε με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου ,ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος.
Ο μικρός αλλά περικαλλής Ναός βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα του προσκυνηματικού Ναού Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου που βρίσκεται στην περιοχή Ζόγκα Αργολίδας, περίπου 5χλμ από το Κεφαλάρι Άργους. Ο Ιερός Ναός που είναι αφιερωμένος στην Παναγία θεμελιώθηκε το 2015.
Ο δημιουργός του συγκροτήματος, Ιερομόναχος π. Ιγνάτιος Γρηγοριάτης ο οποίος σε σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο και τον Μητροπολίτη Αρτης Καλλίνικο , την Αδελφότητα της Μονής και τον ανώνυμο συνδρομητή που χωρίς αυτόν δεν θα είχε φτιαχτεί ο ναός της Παναγίας , ένα όνειρο του Αγιορείτη μοναχού από τα παλιά που εκπληρώθηκε. Ακολούθησε πανηγυρικώς εσπερινός μετά θείου κηρύγματος από τον Μητροπολίτη Αρτης Καλλίνικο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ