ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Έναρξη νέας χρονιάς για το Λύκειο Ελληνίδων Άργους - Ανδριανός: Το Λύκειο Ελληνίδων, φάρος νοήματος και προσανατολισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. |
Έναρξη νέας χρονιάς για το Λύκειο Ελληνίδων Άργους - Ανδριανός: Το Λύκειο Ελληνίδων, φάρος νοήματος και προσανατολισμού
Έναρξη της νέας λυκειακής χρονιάς για το Λύκειο Ελληνίδων Άργους έγινε την Κυριακή με την καθιερωμένη τελετή αγιασμού στα γραφεία του Συλλόγου.
Ακολούθησε ομιλία από τη Δημοτική Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κ. Ελισάβετ Δήμα- Πετροπόυλου με θέμα: "Από την Καλλιρρόη Παρρέν στο σήμερα".
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στον φετινό αγιασμό του Παραρτήματος Άργους του Λυκείου Ελληνίδων.
Ο κ. Ανδριανός δήλωσε τα εξής:

“Εύχομαι ολόψυχα μια καλή και δημιουργική χρονιά με επιτυχία στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες σας και καλή δύναμη στις νεοεκλεγείσες.

Όλα αυτά τα χρόνια το παράρτημα Άργους του Λυκείου των Ελληνίδων έχει αποδείξει στην πράξη ότι συνεχίζει επάξια το όραμα της ιδρύτριάς του, της αείμνηστης Καλλιρόης Παρρέν, προωθώντας δυναμικά τα δικαιώματα των γυναικών και ταυτόχρονα διαφυλάττοντας, αλλά και εμπλουτίζοντας την ανεκτίμητη πολιτιστική και ιστορική παράδοση του Γένους μας.

Ιδιαίτερα μάλιστα σ' αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης, το Λύκειο Ελληνίδων στάθηκε και στέκεται ως φάρος νοήματος και προσανατολισμού, υπογραμμίζοντας σε όλους μας τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά που επέτρεψαν στον Ελληνισμό, στην μακραίωνη ιστορία του, να ξεπερνά τις περιπέτειες, να στέκεται ξανά στα πόδια του και να συνεχίζει από τη θέση του πρωταγωνιστή τη δημιουργική του πορεία.

Με την ισχυρή λοιπόν πεποίθηση ότι και φέτος θα προσφέρετε πολλά και σημαντικά στον τόπο μας με το αξιέπαινο έργο του Λυκείου, και με τη διαβεβαίωση ότι είμαι πάντα στο πλευρό σας, πάντα στη διάθεσή σας για να σας συνδράμω στις πρωτοβουλίες σας, σας εύχομαι ξανά καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.”
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ