ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ο Διομήδης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. |
Με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ο Διομήδης
 Για την 4η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου (18.00) στη Μίκρα (Σπίτι του Χάντμπολ) τον ΠΑΟΚ. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Τζαφερόπουλος και Μπέτμαν, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Χατζηγεωργίου.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε πάρα πολλά να κερδίσουμε και λίγα να χάσουμε από αυτό το ματς. Αυτό που έχω ζητήσει από την ομάδα μου είναι να ευχαριστηθούν αυτόν τον αγώνα και να κρατήσουν το μυαλό τους καθαρό για όσο περισσότερο αγωνιστικό χρόνο γίνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι ίσως η πιο πλήρης ομάδα του Πρωταθλήματος, έχει δηλαδή δύο πολύ ανταγωνιστικούς παίκτες με εμπειρία σε κάθε θέση. Θα χρειαστεί πολλή επιμονή και υπομονή για να μείνουμε ανταγωνιστικοί και τα 60 λεπτά».

Ο παίκτης μας Νίκος Σαμαράς δήλωσε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και πολύ δυνατή στην έδρα της. Η ομάδα μας δείχνει συνεχώς σημάδια βελτίωσης και θα πρέπει να το δείξουμε στον αγώνα του Σαββάτου».

Ο τερματοφύλακάς μας Κώστας Κοτανίδης τόνισε: «Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ακόμα τεστ για μας, για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το κλειδί για την επιτυχία σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι το πάθος και το καθαρό μυαλό. Αν καταφέρουμε να έχουμε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πάρουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ