ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ξεκινάει προπονήσεις η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΓΕΑ με Γιώργο Τζάιδα στον πάγκο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 π.μ. |
Ξεκινάει προπονήσεις η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΓΕΑ με Γιώργο Τζάιδα στον πάγκο
Μετά από μια χρονιά (2015-2016) γεμάτη εναλλασσόμενα συναισθήματα (χαράς, στεναχώριας, αγωνίας, κούρασης αλλά και ικανοποίησης) ξεκινάμε και πάλι τις προπονήσεις μας στο κλειστό γήπεδο Ναυπλίου, αυτή τη φορά όχι υπό την καθοδήγηση του απελθόντα πλέον προπονητή μας Μίλτου Κοτίνη, αλλά του νέου μας προπονητή Γιώργου Τζάιδα.
Ως ομάδα –με όλη τη σημασία του όρου – θέλουμε προτού προχωρήσουμε παρακάτω, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μίλτο, ο οποίος μας στήριξε με όλη του την ψυχή στην συνολική μας προσπάθεια. Μπορεί οι νίκες που πετύχαμε στο παρκέ να μην ήταν πολλές, ωστόσο καταφέραμε –παρά τη διαφορετικότητά μας ως ηλικίες, χαρακτήρες και βιώματα – να γίνουμε μια παρέα που αλληλοϋποστηρίζεται εντός και εκτός γηπέδου. Αυτή ήταν η σημαντικότερη περσινή μας κατάκτηση (ή πιο ορθά νίκη) για την οποία μεγάλο μερίδιο “ευθύνης” έχεις εσύ Μίλτο και γι’ αυτό σε ευχαριστούμε διπλά.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στη σελίδα μας, τα όποια εμπόδια που μπορεί να εμφανίζονται στην πορεία μιας ομάδας δεν λειτουργούν ως χειρόφρενο του συνολικού της εγχειρήματος. Έτσι, υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Γιώργο Τζάιδα, στο πόστο του νέου καθοδηγητή. Τον ευχαριστούμε προκαταβολικά για την προσπάθεια που θα καταβάλλει και του ευχόμαστε καλή αρχή και δύναμη στον νέο του αυτό ρόλο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ