ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Τα "φρουτάκια" τους έστειλαν στον Εισαγγελέα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. |
Τα "φρουτάκια" τους έστειλαν στον Εισαγγελέα
 Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες 29.10.2016 το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία 42χρονη και δύο 48χρονοι, αντίστοιχα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατελήφθησαν ο 48χρονος, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος και η 42χρονη, ως υπάλληλος του καταστήματος, να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν ηλεκτρονικό υπολογιστή, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει στον 48χρονο.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, καθώς και το χρηματικό ποσό των -250- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ