ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

«Ο Καββαδίας» πάει…θέατρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. |
«Ο Καββαδίας» πάει…θέατρο
 Πιστός στο θεατρικό ραντεβού των τελευταίων χρόνων, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας" διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα για την παρακολούθηση θεατρικής παράστασης, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. 

Τη φετινή χρονιά επιλέξαμε το "Δείπνο ηλιθίων", στο θέατρο "Κάππα", μια σπαρταριστή κωμωδία του Francis Veber. Η ημερήσια εκδρομή μας θα ξεκινήσει με βόλτα για καφεδάκι στο κέντρο της Αθήνας, θα ακολουθήσει φαγητό μετά μουσικής και γλέντι στο μεζεδοπωλείο "Πάμε Ψυρρή..." και στη συνέχεια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παρέα του μας περιμένουν για να γελάσουμε με την ψυχή μας!

Το συνολικό εισιτήριο κοστίζει 35€ και περιλαμβάνει το λεωφορείο, το θέατρο και τη διασκέδαση με φαγητό και απεριόριστο κρασί. Όποιος είναι δικαιούχος εισιτηρίου ΟΓΑ για το θέατρο, θα πληρώσει 25€ και φυσικά για τους φίλους που επιθυμούν να έρθουν και μένουν στην Αθήνα, θέατρο και διασκέδαση κοστίζουν 25€ ή μόνο το μουσικό μεζεδοπωλείο 15€ .

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, έως την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6972247224.


Ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε υπέροχα!!!

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ