ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Την Τουριστική προβολή της Μεγαλόπολης αλλά και την ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων θα επιδιώξει ο Δήμος Μεγαλόπολης με τη συμμετοχή του σε έκθεση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πρώτη παρουσία θα είναι στην έκθεση Ελλάδος Γεύσεις στην πλατεία Κλαύθμωνος από 11 έως 16 Οκτωβρίου.

- Αρχίζουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τους Γορτύνιους Αγίους που οργανώνει κάθε χρόνο η Παγγορτυνιακή Ένωση στην Αθήνα.

-Την προφυλάκιση του 55χρονου πρώην ταμία του Νοσοκομείου Καλαμάτας αποφάσισαν χθες το απόγευμα, ανακριτής και εισαγγελέας. Ο πρώην υπάλληλος του νοσοκομείου, κατηγορείται για υπεξαίρεση 462.375 ευρώ και απιστία σε βάρος της υπηρεσίας.

- Τελετή ένταξης του Δήμου Μεγαλόπολης στο Διεθνές Δίκτυο «Αρκαδία» θα γίνει το Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

-«Αυθαίρετα και αντικανονικά» το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας επιχειρεί να ιδιοποιηθεί το κτίριο των λιμενεργατών που βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης, καταγγέλλει η διοίκηση της Ένωσης Εργατών Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Καλαμάτας.

- Εγκληματική οργάνωση Διεθνικού χαρακτήρα τα μέλη της οποίας ενέχονται σε πολλές περιπτώσεις υποθέσεων λαθρανασκαφής, μεταφοράς και εμπορίας αρχαίων αντικειμένων τόσο στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, κρύβεται πίσω από τις χθεσινές συλλήψεις στην περιοχή της Νεμέας. Σήμερα θα γίνει η παρουσίαση της επιτυχημένης επιχείρησης εξάρθρωσης της σπείρας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας από ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας.

-Ο Δήμος της Τρίπολης θα συμμετάσχει στην κινηματογράφηση ταινίας μικρού μήκους με θέμα την Άλωση της Τριπολιτσάς. Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, ψήφισε πίστωση 2.520,58 ευρώ για το σκοπό αυτό. 



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ