ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Θ.Γαλάνης: Δημήτρη Αγγέλου παραιτήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 π.μ. |
Θ.Γαλάνης: Δημήτρη Αγγέλου παραιτήσου
 Μετά τα πρόσφατα γεγονότα στον Δήμο Επιδαύρου, έχοντας υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών σε τέσσερις συνεχείς θητείες και έχοντας στηρίξει την προσπάθεια της σημερινής Δημοτικής αρχής να αναλάβει την διοίκηση του Δήμου οφείλω ως ένδειξη αυτοσεβασμού και σεβασμού στη διαχρονική πορεία της παράταξης να επισημάνω τα εξής: 

1. Οι αντιδράσεις των υπευθύνων οποιασδήποτε αρχής ήταν καθυστερημένες και είναι σαφές ότι πέρα από την νομική πλευρά του θέματος θα πρέπει να υπάρξει καταλογισμός πολιτικών ευθυνών όσο ψηλά και αν ανήκουν 

2. Το ότι ακόμα δεν έχει υποβληθεί η παραίτηση του Δημοτικού συμβούλου, που φέρεται να διέπραξε οικονομικές ατασθαλίες, από το αξίωμά του αποτελεί μία ένδειξη νοσηρού κλίματος και έλλειψη στοιχειώδους ευαισθησίας προς την κοινωνία.

Ζητώ το αυτονόητο: ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. 

Και τέλος ο Δήμαρχος Κώστας Γκάτζιος οφείλει να δεσμευθεί ότι θα διωχθεί κάθε υπεύθυνος και δεν θα επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα παρακμής στο μέλλον. 

Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι αυτό το γεγονός που δεν τιμά κανέναν άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης και πρέπει να αποτελέσει αφετηρία αυτοκριτικής της Δημοτικής παράταξης μας ώστε να επαναπροσδιορίσει την λειτουργία της απέναντι στην κοινωνία προς όφελος αυτής.

Με σεβασμό στους συμπολίτες μου Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ