ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Αργολίδα: Πλωτή εξέδρα στην Κόστα Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:03:00 π.μ. |
Αργολίδα: Πλωτή εξέδρα στην Κόστα Ερμιονίδας
 Η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων αποφάσισε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας εμβαδού 61,07 τ.μ., η οποία αποτελείται από δύο τμήματα και έχει σχήμα «L», για εποχιακή χρήση, στην θαλάσσια περιοχή "Κόστα" Αργολίδας, έμπροσθεν παραλίας κτήματος "Ελιές", για λογαριασμό του Νικόλαου Γουλανδρή.

Η τοποθέτηση της πλωτής εξέδρας θα γίνει με μία σειρά όρων και προϋποθέσεων μεταξύ των οποίων έχουν ως εξής:

-Η πλωτή εξέδρα θα χρησιμοποιηθεί για προσωρινή πρόσδεση σκαφών και θα τοποθετηθεί από τον αιτούντα στην προβλεπόμενη από την τοπογραφική αποτύπωση θέση, άνευ επέμβασης στον αιγιαλό.

-Δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

-Να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος και ασφάλειας ναυσιπλοΐας, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών τοποθέτησης και κατά τη χρήση της πλωτής εξέδρας.

-Η κατασκευή και η τοποθέτηση της πλωτής εξέδρας να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις εκπονηθείσες μελέτες και τα σχέδια, για τα οποία φέρουν πλήρη ευθύνη ο μελετητής και ο επιβλέπων μηχανικός.

-Το οικονομικό αντάλλαγμα για την τοποθέτηση και χρήση της πλωτής εξέδρας ορίζεται σε τριάντα 30 ευρώ, ανά τετραγωνικό μέτρο επιφάνειας της εξέδρας, ήτοι, εν προκειμένω, 1.832,10 ευρώ. -Η απόφαση έχει ισχύ για ένα έτος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ