ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Νικήσαμε! Συνεχίζουμε υπέρ της ανακύκλωσης και κατά του ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:45:00 μ.μ. |
Νικήσαμε! Συνεχίζουμε υπέρ της ανακύκλωσης και κατά του ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια
 Ξεκίναγαμε αυτόν τον αγώνα από προωθημένη θέση μάχης, γιατί η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών της Ερμιονίδας δεν ήθελε να φύγει το ΙΚΑ και δεν θα ήταν αντίθετη σε αντιδράσεις. Γνωρίζαμε ότι το ενωτικό κλίμα έπρεπε να πάρει και πρακτικές μορφές, για αυτό πράξαμε, τις διαμαρτυρίες και την κατάληψη, ενώ είχαμε διανοηθεί και την έντονη σύγκρουση.

Οι κυβερνώντες και ειδικά στην Αργολίδα αντιπρόσωποι τους, θεωρούσαν ότι τις πρώιμες αντιδράσεις θα τις καταπιεί το καταθλιπτικό κλίμα που έχει απλωθεί στην κοινωνία λόγω της εφαρμογής του τρίτου μνημονίου από αυτούς τους ίδιους που έδωσαν την ελπίδα τα προηγούμενα χρόνια. Φευ, δεν πέρασαν οι παλαικομματικοί χειρισμοί του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η διγλωσσία, η αποσιώπηση του θέματος απο τη νομαρχιακή τους, η νενομνημονιακή αλαζονεία, ειδικά ο βουλευτή τους έσπασε όλα τα ρεκόρ διαφορετικών απόψεων, ακόμα και σήμερα με το δελτίο τύπου του προσπαθεί να μειώσει κουτοπόνηρα τον Θανάση Πετράκο της ΛΑΕ. 

Ξέροντας, πως η μεγάλη σειρά των αγώνων που υπήρξαν λίγα χρόνια πίσω μαζί με αυτή την νίκη, καταγράφηκαν βαθιά στην συνείδηση του κόσμου Ερμιονίδας, θα συμμετέχουμε στο κίνημα για να εγκατασταθεί παντού η ανακύκλωση στην Πελοπόννησο και να μην εφαρμοστεί το πανακριβο ΣΔΙΤ στη διαχείριση των απορριμάτων.

Οι αντιμνημονιακοί πολίτες της Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ