ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και το Αρχείο Τσακωνιάς, το Σάββατο, 29 του μήνα, στις 7 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, θα παρουσιάσει βιβλίο με τίτλο «Αρχεία Οικογένειας Σαραντάρη». Θα τιμηθεί ο Αριστείδης Κορολόγος για την προσφορά του στο Αρχείο, καθώς επίσης και εκπρόσωπος της οικογένειας Σαραντάρη.

- Το 3ο βραβείο στην εκδήλωση της αναπαράστασης του παραδοσιακού αλωνίσματος, στο Βαλτετσινίκο και στην κατηγορία «Πολιτισμός-Παράδοση», απέσπασε πρόσφατα ο Δήμος Γορτυνίας, σε εκδήλωση στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

- Η γενική συνέλευση και οι εκλογές στην Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας θα γίνουν τη Δευτέρα, 31 του μήνα, στις 12 το μεσημέρι, σε ξενοδοχείο της Τρίπολης.

- Θ γνωστός ιστορικός Θάνος Βερέμης, θα παρουσιάσει το βιβλίο του «το απομνημόνευμα του πατέρα μου», σε εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Φιλοτεχνικό Τρίπολης, στη Διεύθυνση Αρκαδικής Εταιρείας και στο Δήμο της Τρίπολης.

- Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, γνωστοποιεί ότι, η φθινοπωρινή, εκπτωτική περίοδος αρχίζει την Τρίτη που μας έρχεται και ολοκληρώνεται στις 10 Νοεμβρίου.

-Συνεδριάζει το μεσημέρι της Δευτέρας, 31 Οκτωβρίου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

- Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους εκθέτες της «Πελοπόννησος ΕXPO», οργανώνει η οργανωτική επιτροπή της έκθεσης. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Τρίπολη και στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στις 2 Νοεμβρίου και στις 4.30 το μεσημέρι.

- Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Πολιτισμός-Παράδοση», για το φεστιβάλ Μελιτζάζ, απεκόμισε ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, σε τελετή που έγινε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και που αφορούσε καινοτόμα έργα που οδηγούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

- Επιμορφωτικό πρόγραμμα για ενήλικες θα διεξαχθεί στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ