ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλη κλοπή στα καύσιμα αποκαλύπτει έρευνα του Πολυτεχνείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. |
Μεγάλη κλοπή στα καύσιμα αποκαλύπτει έρευνα του Πολυτεχνείου
 Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η μεγάλη κλοπή στα καύσιμα. Κι΄ αυτό γιατί σύμφωνα με έρευνα του Πολυτεχνείου μία στις έξι αντλίες (14,5%) παραδίδουν λιγότερο καύσιμο από αυτό που πληρώνουν οι καταναλωτές. Η έρευνα παρουσιάστηκε σε εκδήλωση του Συνδέσμου των Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών.


Μάλιστα υπάρχουν και οι θρασύτατοι κλέφτες που παραδίδουν λιγότερο καύσιμο κατά 9,5% από εκείνο που πληρώνουν οι οδηγοί.

Μάλιστα όσο περνάει ο καιρός η κλοπή μεγαλώνει, αφού σε τέσσερα χρόνια υπετριπλασιάστηκε το ποσοστό των πρατηρίων που κλέβουν στην αντλία. Από το 4% ¨πέταξε¨ στο 14,5%.

Η έρευνα έγινε σε 150 πρατήρια στην Αττική με τη χρήση μυστικού αυτοκινήτου, ειδικά διασκευασμένου ώστε να μετράται εκ των υστέρων η πραγματική ποσότητα που παρελήφθη στο ρεζερβουάρ. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, υπενθυμίζεται, είναι ανεκτές οι αποκλίσεις μέχρι 0,5%. Οι παραβάσεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, εντοπίζονται στα πρατήρια με χαμηλές τιμές ενώ τα δύο μεγαλύτερα ποσοστά αποκλίσεων εντοπίστηκαν σε πρατήρια της ίδιας εταιρείας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ