ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Απουσιάζει το Ναύπλιο από τις πινακίδες στην είσοδο της Πελοποννήσου - Μόνο με GPS φτάνει κάποιος στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:18:00 π.μ. |
Απουσιάζει το Ναύπλιο από τις πινακίδες στην είσοδο της Πελοποννήσου
Το θέμα το έχουμε αναδείξει και παλαιότερα αλλά ο καιρός πέρασε και τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα παρά τα έγγραφα της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς της εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ.

Ο λόγος για την παντελή έλλειψη του Ναυπλίου από τις πινακίδες στην είσοδο της Πελοποννήσου ώστε να καθοδηγούν τους οδηγούς. Η Τρίπολη και η Καλαμάτα ως πρωτεύουσες νομών βέβαια δεν απουσιάζουν όπως βλέπεται και στην φωτογραφία αλλά το Ναύπλιο και η Σπάρτη δεν αναφέρονται καθόλου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν αποστείλει σχετικά αιτήματα για το θέμα στο ΜΟΡΕΑ αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, δηλαδή τι θα πρέπει να γίνει ακόμα για να συμπεριληφθούν οι πρωτεύουσες των νομών Αργολίδας και Λακωνίας που στο κάτω κάτω προηγούνται οδικά των υπολοίπων νομών;

Εντάξει οι Έλληνες οδηγοί άντε να πούμε πως γνωρίζουν κατά που πέφτει το Ναύπλιο, τι γινεται όμως με τους ξένους που μπορεί να ξεκινήσουν για την Αργολική πρωτεύουσα και τα αξιοθέατα της Αργολίδας και να φτάσουν στην Πάτρα χωρίς να βρουν πινακίδα προς...Nafplion.

Δεν είναι λοιπόν δυνατόν να απουσιάζουν πρωτεύουσες των νομών από της πινακίδες στην είσοδο
της Πελοποννήσου και να πλήττονται στην ουσία οι περιοχές αυτές από την έλλειψη κατάλληλης σήμανσης.
Πάντως μέχρι το 2011 οι πινακίδες υπήρχαν ...μετά αφαιρέθηκαν, μπορεί να μας πει κάποιος το γιατί;
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ