ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Στην Ελλάδα τα λείψανα των πεσόντων του Noratlas - Την Τετάρτη η Αργολίδα υποδέχεται τα οστά του καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. |
Στην Ελλάδα τα λείψανα των πεσόντων του Noratlas - Την Τετάρτη η Αργολίδα υποδέχεται τα οστά του καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα
 Τελετή υποδοχής των λειψάνων των ελλήνων πεσόντων του Noratlas θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.
Νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης των λειψάνων στη Λάρνακα, στην οποία θα παραστούν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Αμανατίδης.

Το μοιραίο μεταγωγικό αεροπλάνο Noratlas παρέμενε θαμμένο στο Τύμβο της Μακεδονίτισσας από τις 22 Ιουλίου 1974, όταν κατερρίφθη από φίλια πυρά, την πρώτη μέρα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Η κατάρριψή του στοίχισε τη ζωή του τετραμελούς πληρώματός του και των 27 αλεξιπτωτιστών, που μετέφερε από την Ελλάδα για να λάβουν μέρος στην άμυνα του νησιού.

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου θα τελεστεί ο ενταφιασμός των οστών του ήρωα καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα στην γενέτειρά του το Κολιάκι Αργολίδας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον ήρωα καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Κολιακίου και ο ενταφιασμός των οστών στην συνέχεια δίπλα από τον Ιερό Ναό στο κοιμητήριο του χωριού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ