ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

SEVEN SEAS EXPLORER: Παρθενικό ταξίδι στο Ναύπλιο για το ολοκαίνουργιο και πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:18:00 π.μ. |
SEVEN SEAS EXPLORER: Παρθενικό ταξίδι στο Ναύπλιο για το ολοκαίνουργιο και πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο (βίντεο)
Με κόστος 450 εκατομμύρια δολάρια, το Seven Seas Explorer με σημαία νήσων Marshall Is, χαρακτηρίζεται δίκαια ως το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε ποτέ.
Το κρουαζιερόπλοιο χωράει 750 επιβάτες και διαθέτει από τις υψηλότερες αναλογίες χώρου ανά επιβάτη και από τις μικρότερες αναλογίες μέλους πληρώματος ανά επιβάτη. Εγκαινιάστηκε στο Μονακό  με ανάδοχο τη Πριγκίπισσα Charlene . Tο Seven Seas Explorer πρόκειται να αποτελέσει σημείο σταθμό στην ιστορία της εταιρείας καθώς είναι το πρώτο καινούριο πλοίο για την Regent Seven Seas μετά από 10 χρόνια από την ολοκλήρωση του. 
Επιπλέον, οι υπεύθυνοι της εταιρείας δηλώνουν πως το νέο κρουαζιερόπλοιο θα φιλοξενεί, αποκλειστικά σε σουίτες, 738 επιβάτες που μεταφράζεται σε 5% περισσότερους επιβάτες από το μεγαλύτερο έως τώρα πλοίο της. Οι σουίτες του ξεκινούν με τη μικρότερη τα 30 τ.μ και η μεγαλύτερη να φθάνει τον εντυπωσιακό αριθμό των 150 τ.μ., έτοιμες να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επιβάτη,( Η βασιλική σουίτα του, με επιφάνεια όσο δύο γήπεδα τένις και διαθέτει σάουνα).
Με εκτόπισμα όμως 54,000 τόνων το πλοίο θα είναι 12% μεγαλύτερο κάτι που σημαίνει αρκετά περισσότερους χώρους αφιερωμένους στην χαλάρωση και την διασκέδαση των επιβατών. Κλείνοντας το κομμάτι των αριθμών, η κατασκευή του Seven Seas Explorer κόστισε 450 εκατ. δολάρια καθιστώντας το πιο ακριβό κρουαζιερόπλοιο που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, όπως υπερηφανεύονται οι άνθρωποι της εταιρείας. 
Το πλοίο διαθέτει επίσης, έξι gourmet εστιατόρια, ένα τεράστιο Canyon Ranch Spa Club καθώς και ένα μεγάλης χωρητικότητας εντυπωσιακό θέατρο.  Το Seven Seas Explorer κινείται από έναν συνδυασμό κινητήρων diesel και ηλεκτροκινητήρων καθιστώντας το πλοίο απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον και επιτυγχάνοντας μέγιστη ταχύτητα 20 κόμβων. Το πλοίο πραγματοποίησε το παρθενικό του ταξίδι το καλοκαίρι του 2016. Το Seven Seas Explorer ταξιδέψει στην Ευρώπη πριν πλεύσει προς το Μαϊάμι για σειρά κρουαζιέρων στην Καραϊβική.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ