ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Με 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο η σχολή CHOY LEE FUT Ναυπλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:28:00 π.μ. |
Με 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο η σχολή  CHOY LEE FUT Ναυπλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING
Το τριήμερο 4-5 και 6 Νοεμβρίου 2016 στο κλειστό γήπεδο πάλης στα Άνω Λιόσια πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing κάτω των 18 ετών στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 1.500 αθλητές και 200 σύλλογοι. 
Η σχολή Choy Lee Fut ΝΑΥΠΛΙΟΥ πήρε μέρος για άλλη μία χρονιά με 4 αθλητές στα αγωνίσματα kick light με συνοδούς τους sifu Λαμπάδα Θεόδωρο και προπονητή Πανόπουλο Ευάγγελο. 
Οι αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κατακτώντας διακρίσεις (ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο) αλλά και αυτοί που συμμετείχαν για πρώτη φορά σημαντικές, για τη συνέχεια τους, εμπειρίες. 
Την αρχή έκανε ο αθλητής ΛΙΟΝΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ο οποίος συμμετείχε στην κατηγορία παίδων +69. Σε μια κατηγορία 32 ατόμων κατάφερε να νικήσει τον πρώτο του αντίπαλο ενώ στην φάση των 16 έχασε την πρόκριση του στους 8. 

Ο αθλητής ΜΙΤΣΙΝΙΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αγωνίστηκε στην κατηγορία εφήβων -69. Νικώντας σε δύο αγώνες κατάφερε να μπει στην τετράδα και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση του στον τελικό της κατηγορίας του. 
Η μικρότερη αθλήτρια μας ΛΙΟΝΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ στην κατηγορία πανκορασίδων +47 έχασε στην πρώτη φάση "νικημένη" από το άγχος της. 

Τέλος ο αθλητής ΛΑΜΠΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ αγωνίστηκε στην κατηγορία παιδων -63, νίκησε σε 3 αγώνες κατακτώντας την πρόκριση του στον τελικό της κατηγορίας του και το ασημένιο μετάλλιο. 

Οι αθλητές της σχολής θα συμμετάσχουν στο 10ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (12-13 Νοεμβρίου) στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ