ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Στις 1340 έφτασαν οι συμμετοχές στο 10ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. |
Στις 1340 έφτασαν οι συμμετοχές στο 10ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στο Ναύπλιο
739 αθλητές 1340 συμμετοχές!!!! Σε όλα τα αγωνιστικά στυλ. Αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι των πολεμικών τεχνών έδωσαν το παρόν στο μεγαλύτερο σε συμμετοχές και παλμό (ως τώρα) Παλαμήδειο πρωτάθλημα, το διήμερο 12&13 Νοεμβρίου αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του νομό μας.
Σωματεία από Αθήνα, Λαγονήσι, Μαρκόπουλο, Μαραθώνα, Δημητσάνα, Άργος, Κρήτη, Πάτρα, Χαλκίδα, Κύθηρα, Σπέτσες, Βαρνάβα, Κρανίδι....... άλλα και από Ιορδανία και Κύπρο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να βγει ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε θέαμα, ποιότητα αλλά και σε συγκίνηση! 
Για άλλη μια χρονιά τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδος, Γιάννης Αδριανός, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ κ. Μιχάλης Τριαντάφυλλου συνοδευόμενος από τον υπευθυνο της wako κ. Μαυρομάτη αλλά και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ-φού Λάμπρος Σταμούλης.
 Ο πρωτάθλημα τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού, της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του Δ. Ναυπλίου. Το σώμα διαιτησίας που διαιτήτευσε είναι πιστοποιημένο και από τις δύο ομοσπονδίες.
Ευχαριστούμαι το Δήμο Ναυπλίου, της επιχειρήσεις που βοήθησαν το πρωτάθλημα, και ιδιαιτέρα όλους του εθελοντές για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφεραν.
Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν 10 χρόνια με αρκετή εμπειρία πλέον, και πολύ περισσότερη διάθεση, να κάνουμε το Παλαμήδειο πρωτάθλημα ένα από τα καλύτερα Διασυλλογικά πρωταθλήματα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και τη Ευρώπης για το καλό του αθλήματος που αγαπάμε αλλά και για την στήριξη της τοπικής κοινωνίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ