ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

2-1 ο Αργοναύτης νίκησε τον Αριστείωνα Λυγουριού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:00:00 μ.μ. |
2-1 ο Αργοναύτης νίκησε τον Αριστείωνα Λυγουριού
Δύσκολος αντίπαλος αποδείχτηκε ο Αριστείωνας Λυγουριού για την ομάδα του Αργοναύτη Νέας Κίου . 
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Γιάννη Οψιμούλη στο πρώτο ημίχρονο και ισοφάρισε ο Νίκος Μακρίδης μ΄ένα καταπληκτικό γκολ.
Η αλήθεια είναι πως ο Αργοναύτης όπως και να ξεκινάει το παιχνίδι δείχνει χαρακτήρα νικητή και οι παίχτες σου δίνουν την εντύπωση πως μπορούν να ανατρέψουν το σκορ κι έτσι έκαναν με ένα ακόμα γκόλ του Ν.Μακρίδη που δείχνει πως πλέον έχει βρει τον ρυθμό του. 
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το δεύτερο γκολ ζητώντας οφσάιντ και οι γηπεδούχοι ζήτησαν δυο φορές χέρι μέσα στην μικρή περιοχή. Ο προπονητής της Νέας Κίου έδειξε πως έστεισε την ομάδα με το βλέμμα στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την ομάδα του Ερμή Κιβερίου .
Αργοναύτης (Κίκιλης Τ.): Πνευματικός, Καστρίτης (79’ Ευσταθίου), Διαμαντής, Κάπλατζης Χ., Μπούκουρης, Τσουρδίνης, Λεντζιόν, Παρασκευόπουλος (74’ Βασιλειάδης), Χατζόπουλος (86’ Γατσάκος), Κάπλατζης Π., Μακρίδης
Αριστείωνας (Οψιμούλης Β.): Αναστασάκης, Κωστόπουλος, Παπακαλοδούκας Π., Γαλάνης, Τριανταφύλλου, Οψιμούλης Ι., Σαρρής (50’ Παπακαλοδούκας Αθ.), Σκαρτάδος, Παπασταύρου, Οψιμούλης Αρ. (86’ Μπέκας), Κόλλιας (72’ Λιακόπουλος)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ