ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Με τον πακτωλό δανείων που έπαιρναν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ 2007 και 2009 ο εκλογικός αγώνας ήταν άνισος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. | |
Γιάννης Γκιόλας: Με τον πακτωλό δανείων που έπαιρναν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ  2007 και 2009 ο εκλογικός αγώνας ήταν άνισος (βίντεο)
 Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τη νομιμότητα δανειοδότησης ΜΜΕ και πολιτικών κομμάτων κατέθεσε, ως μάρτυρας , ο υπεύθυνος οικονομικών του ΚΚΕ κ. Νίκος Σοφιανός.


Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ , μέλος της επιτροπής , Γιάννης Γκιόλας υπέβαλλε ερωτήσεις στον μάρτυρα σχετικά με τη δανειοδότηση του κόμματος, τα επιτόκια των δανείων αλλά και τον υπερβολικό δανεισμό ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις εκλογές 2007-2009 .Με τα χρήματα αυτά διοργάνωναν ..φιέστες και μεγάλες συγκεντρώσεις ενώ δαπανούσαν τεράστια ποσά για τις μετακινήσεις ετεροδημοτών - ψηφοφόρων τους , από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού.

΄΄Με τον πακτωλό των χρημάτων που δίνονταν επηρεαζόταν η όχι το εκλογικό αποτέλεσμα …? ΄΄ ρώτησε τον μάρτυρα ο κ. Γκιόλας για να απαντήσει ο κ. Σοφιανός ότι προφανώς ο εκλογικός αγώνας δεν ήταν με ίσους όρους .. ΄΄

Ο κ. Γκιόλας ρώτησε επίσης τον κ. Σοφιανό αν υπήρχε βάση σε όσα είχαν δημοσιευθεί την περίοδο πώλησης της τηλεόρασης του 902 περί πρότασης και από τον ΣΥΡΙΖΑ η περί συνδιαχείρισης από τις δυνάμεις της ενιαίας αριστεράς. Υπήρξε κάποια πρόταση στο ΚΚΕ και αν ναι γιατί απερρίφθη?

Σχετικό είναι το βίντεο που ακολουθεί:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ