ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος για την έγκριση και ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:52:00 μ.μ. |
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος για την εγκρίση και ψηφίση του προϋπολογισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών 2017
 Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργους Μυκηνων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 15 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30, για τα παρακάτω θέματα: 

1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2016 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

2. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών» και τον διακριτικό τίτλο «Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός» – εισηγητής ο κ. Ι. Νώτης. 

3. Περί καταρτίσεως Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Άργους – Μυκηνών έτους 2017 - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

4. Περί εκτελέσεως του έργου: «Οδοποιία Δ.Ε. Αχλαδοκάμπου 2016» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη. 

5. Περί καθορισμού τιμής μονάδας αποζημίωσης, που αφορά προσκύρωση κοινόχρηστου εδαφικού τμήματος, εκτάσεως 38,52 τ.μ. και βρίσκεται στο Ο.Τ. 138 κατόπιν αιτήσεως των Αναστασίου Δήμα, Φανής Δήμα και Πέτρου Δήμα και μετά από παραπομπή του συγκεκριμένου θέματος από την Οικονομική Επιτροπή με την υπ’ αριθ. 175/2016 απόφασή της – εισηγητής ο κ. Π. Παπαϊωάννου. 

Επίσης ειδική συνεδρίαση του Δημοτκού Συμβουλίου Άργους Μυκηνων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 15 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00, για το παρακάτω θέμα:

«Περί εγκρίσεως και ψηφίσεως του προϋπολογισμού του Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2017».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
Κων/νος Μπέγκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ