ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Χρόνο με το χρόνο, οι αγώνες στο Ναύπλιο γίνονται καλύτεροι - Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για Μαραθώνιο και Παλαμήδειο Άθλο του 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:09:00 π.μ. |
Χρόνο με το χρόνο, οι αγώνες στο Ναύπλιο γίνονται καλύτεροι - Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για Μαραθώνιο και Παλαμήδειο Άθλο του 2017
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ο 2ος αγώνας Nafplio Castle Run ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τον Παλαμήδειο Άθλο, τη διαδρομή των 999 σκαλιών (850μ.) και των 4,15 χλμ κατηφορικής διαδρομής (συνολικά 5 χλμ.) να ρίχνει την αυλαία που άνοιξαν οι αγώνες των 10 χλμ και των 3 χλμ.
Ο καιρός ήταν βροχερός και στο Ναύπλιο, ωστόσο οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το ίδιο και η οργανωτική επιτροπή, οι εθελοντές και οι άνθρωποι του Δήμου.
Ο Παλαμήδειος Άθλος είναι μια μοναδική διοργάνωση. Τόσο λόγω της φύσης της διαδρομής, όσο και λόγω της ιστορικότητάς του. Διότι η διοργάνωση του αγώνα γίνεται ταυτόχρονα με τις τελετές για την άλωση του κάστρου του Παλαμηδίου και την απελευθέρωση του Ναυπλίου.
Το Ναύπλιο είναι έτσι κι αλλιώς ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, ωστόσο, οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην πόλη (σ.σ. Μαραθώνιος και τρίαθλο), έχουν δημιουργήσει και μια δυναμική στον αθλητικό τουρισμό, κάνοντας την πόλη εκτός των άλλων και έναν σημαντικό αθλητικό προορισμό.
Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι βρέθηκαν ως συμμετέχοντες στους αγώνες στο Ναύπλιο και προστέθηκαν σε εκείνους που έτσι κι αλλιώς επέλεξαν να επισκεφτούν την πόλη για να δουν τις εκδηλώσεις του Δήμου για την άλωση του Κάστρου.
Είναι δεδομένο ότι χρόνο με το χρόνο, οι αγώνες γίνονται καλύτεροι και αυτό θα φανεί τα επόμενα χρόνια, όταν και θα… εξαργυρωθεί πλήρως η επιτυχία των διοργανώσεων.
Μαραθώνιος και Παλαμήδειος Άθλος 2017

Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας διοργανώνει και για το 2017 αγώνες για όλες της ηλικίες και όλα τα επίπεδα των δρομέων όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το μότο του αγώνα «Ναύπλιο, αθλητικός και τουριστικός προορισμός για όλους».

Αναλυτικά θα διεξαχθούν:

Κυριακή 5 Μαρτίου
Μαραθώνιος Ναυπλίου

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα ημιμαραθώνιο και αγώνες 5 & 2,5 χλμ.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://nafpliocastlerun.gr/

Κυριακή 26 Νοεμβρίου
Παλαμήδειος Άθλος

Πρόκειται για την αγωνιστική ανάβαση κάστρου συνολικής απόστασης 5 χλμ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα αγώνες δρόμου 10 & 3 χλμ.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.nafpliomarathon.gr/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ