ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Στις 26 Νοεμβρίου ημερίδα για τα βιολογικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:32:00 μ.μ. |
Στις 26 Νοεμβρίου ημερίδα για τα βιολογικά
 Hμερίδα ενημέρωσης για το Νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 «Μέτρο 11 Βιολογική Γεωργία» διοργανώνουν η Ένωση Βιοκαλλιεργητών ΠΕ Λακωνίας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου και την Αντιπεριφέρεια Λακωνίας.

Την ανάλυση του σχεδίου της ΚΥΑ θα εισηγηθεί ο Δρ. Γεωπόνος κ. Δημήτρης Μητρόπουλος από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών της Αντιπεριφέρειας Λακωνίας (Διοικητήριο, 2οχλμ Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου).

«Καλούνται οι Βιοκαλλιεργητές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ειδικά οι Λάκωνες να παρευρεθούν διότι η παρουσία και ενημέρωση τους κρίνεται απαραίτητη λόγω των μεγάλων αλλαγών που θα υπάρξουν στην υλοποίηση του Νέου Προγράμματος», σημειώνεται στην ανακοίνωση-πρόσκληση

Στην ημερίδα έχουν επίσης κληθεί να συμμετέχουν:

1. Εκπρόσωπος του ΥΠΑΑΤ

2. Εκπρόσωποι των ΔΑΟΚ Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας

3. Εκπρόσωποι του Συλλόγου Γεωπόνων Μελετητών Λακωνίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Μεσσηνίας

4. Εκπρόσωποι των πιστοποιητικών οργανισμών

«Το κρίσιμο της παρουσίας όλων για ενημέρωση και ανταλλαγή προτάσεων είναι άκρως επιτακτικό και ειδικά για τους Βιοκαλλιεργητές», επισημαίνεται στην πρόσκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες: Δημήτρης Καραμπάσης, Πρόεδρος Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας . Τηλ: 6936363268 . Email:enosibiolak@gmail.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ