ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Συμμετοχή της ΦΙΛ.Μ.Α. στον 5ο αγώνα Πρωταθλήματος Motocross στη Μεγαλόπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:55:00 π.μ. |
Συμμετοχή της ΦΙΛ.Μ.Α. στον 5ο αγώνα Πρωταθλήματος Motocross στη Μεγαλόπολη
 Την Κυριακή 13/11/2016 πραγματοποιήθηκε στη Μεγαλόπολη ο 5ος και τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος Motocross Ν.Ελλάδος. Ένας αγώνας δύσκολος λόγω του αρκετού νερού που υπήρχε στη πίστα από την έντονη βροχή του Σαββάτου.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες οι συμμετοχές έφτασαν τις 120 εκ των οποίων 3 ήταν αθλητές της ΦΙΛ.Μ.Α. Ο ΜΑΜΜΩΝΑΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ στην κατηγορία MX1 με υποστηρικτή τον ΑΘ.ΣΧΥΝΑΣ-VITO SPRINTER MERCEDES ήταν σταθερός στην απόδοση του και στα δύο σκέλη του αγώνα και επάξια κατέλαβε την 2η θέση. Ο ΛΙΑΓΚΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ επίσης στην MX1 με υποστηρικτή τον ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ_WWW.BGCARPARTS.GR δεν στάθηκε τυχερός αφού λόγω προβλήματος στον 3ο γύρο του Ά σκέλους εγκατέλειψε την προσπάθεια του.

Στη κατηγορία OPEN ο αθλητής ΠΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ με υποστηρικτή την WWW.BGCARPARTS.GR συναγωνίστηκε 35 συναθλητές του και τερμάτισε 21ος στο Ά σκέλος και 29ος στο΄Β σκέλος του αγώνα.

Ο έφορος αγωνιστικού της ΦΙΛ.Μ.Α ΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ για ακόμη μία φορά από την θέση του αγωνοδίκη πρόσφερε τα μέγιστα στις αυξημένες απαιτήσεις αυτού του δύσκολου αγώνα.
Το αθλητικό σωματείο ΦΙΛ.Μ.Α εκφράζει την μεγάλη ικανοποίηση του για τις συμμετοχές και τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος και ευελπιστεί με την παρότρυνση και την βοήθεια της σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα του χρόνου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ