ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Τιμάμε την ηρωική εξέγερση του Νοέμβρη του ’73 αγωνιστικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:44:00 π.μ. |
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Τιμάμε την ηρωική εξέγερση του Νοέμβρη του ’73 αγωνιστικά
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΩΡΑ 6:00 Μ.Μ.
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΆΡΓΟΣ
ΣΤΗΝ 43η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Συνάδελφοι και συναγωνιστές ιδιωτικοί υπάλληλοι και εμποροϋπάλληλοι,
43 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο ελληνικός λαός, οι εργάτες και τα λαϊκά στρώματα εναντιώθηκαν στη χούντα των συνταγματαρχών. 


43 χρόνια μετά οι δυνάστες που συνεχίζουν το έργο των προηγούμενων για εξυπηρέτηση των μονοπωλίων φορούν το μανδύα του δημοκρατικού, του σοσιαλδημοκράτη, του αριστερού.

Ο αγώνας του λαού και της νεολαίας τότε με συνθήματα «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία», «Έξω το ΝΑΤΟ», «Έξω οι ΗΠΑ, έξω οι βάσεις»... αποτελεί πολύτιμη πηγή πείρας για τους αγώνες του σήμερα, που πρέπει να πάρουν χαρακτηριστικά αντιπαράθεσης με το κεφάλαιο και την εξουσία του.
Το εργατικό λαϊκό κίνημα, κήρυξε ανεπιθύμητο τον αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα, κύριο εκπρόσωπο των μακελάρηδων των λαών, που επισκέφτηκε τη χώρα μας.

Χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν, παρά τις «δημοκρατικές» απαγορεύσεις της «αριστερής» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης που πλήττει την εργατική τάξη και τα πλατιά λαϊκά στρώματα, αλλά και ενάντια στη  βαθιά ελληνική εμπλοκή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Συνάδελφοι, χρειάζεται να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης, που εμπλέκει το λαό μας όλο και πιο βαθιά στους δολοφονικούς ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών, για να ενισχυθεί η ντόπια αστική τάξη, οι εκμεταλλευτές των εργαζόμενων.
Χρειάζεται να πάρουμε στα δικά μας χέρια τη σημαία της πάλης για τα δικαιώματα, το δίκιο και την απελευθέρωση των εργαζομένων και του λαού, από τα δεσμά των μονοπωλίων, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Τιμάμε την ηρωική εξέγερση του Νοέμβρη του ’73 αγωνιστικά
Όλες και όλοι, στη συγκέντρωση την Πέμπτη 17 Νοέμβρη ώρα 6:00 μ.μ. 
στην πλατεία αγίου Πέτρου στο Άργος.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ