ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Ξεκινά την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου η 1η “Πελοπόννησος Expo” (πρόγραμμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. |
Ξεκινά την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου η 1η “Πελοπόννησος Expo” (πρόγραμμα)
Η “Πελοπόννησος Expo” ανοίγει τις πύλες της και παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις σε όλους τους κλάδους. Η έκθεση θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων ανοικτών για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες:


9/11 - 19.00‘ Εγκαίνια της «Πελοπόννησος Expo».
Στη διάρκεια των εγκαινίων θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον επιχειρηματία κ. Ιωάννη Λαρσινό, για τη σημαντική προσφορά του στην Πελοπόννησο και στην ελληνική επιχειρηματικότητα.


10/11 - 18.30′
Τιμητική βράβευση στον επιχειρηματία κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο για την αγάπη και την προσφορά του στην Πελοπόννησο.

19.00′ συνεδριακό κέντρο της έκθεσης
Εκδήλωση για τις εξαγωγές. Η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ) σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για τις εξαγωγικές και εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου.

11/11 - 17.30′ – 22.00′ χώρος μαγειρικής της έκθεσης
Live cooking. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει «μαγειρέματα» στο πλαίσιο της προώθησης των πελοποννησιακών προϊόντων.

18.00′  πλατεία της έκθεσης
Εκδήλωση για την ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού. Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τον κ. Γιώργο Λουρδή (μηχανολόγο μηχανικό) θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με τίτλο «Η ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού (fishing tourism), τόσο στο δήμο Βόρειας Κυνουρίας όσο και σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας: Ένας απόλυτα εφικτός στόχος».

19.00′  συνεδριακό κέντρο
Εκδήλωση για την ανακύκλωση στο χώρο των επιχειρήσεων. Ο δήμος Τρίπολης και η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης διοργανώνουν εκδήλωση που εστιάζει στην ενημέρωση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και πολιτών με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης.

12/11 - 9.00′ – 21.00′
B2B επιχειρηματικές συναντήσεις, μεταξύ επιχειρήσεων και εκπροσώπων ξένων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία.

Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου θα έχουν προκαθορισμένα ραντεβού με τους ξένους πιθανούς συνεργάτες.

13/11 -Ξένοι αγοραστές θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων.


10.30′ συνεδριακό κέντρο 
Εκδήλωση για το συναισθηματικό marketing.Ενημερωτική ημερίδα του portal «Καλημέρα Αρκαδία» για σύγχρονους και αποδοτικούς τρόπους προώθησης των επιχειρήσεων, με σκοπό την άμεση και στοχευμένη ενημέρωση του διαδικτυακού κοινού μέσα από το συναισθηματικό marketing.

12.00′ – 17.00′ χώρος μαγειρικής
Γαστρονομικό φεστιβάλ πελοποννησιακών γεύσεων. Ένα γαστρονομικό happening, με σεφ και μάγειρες από όλους τους νομούς να ετοιμάζουν και να σερβίρουν παραδοσιακές πελοποννησιακές συνταγές.

20.00′ πλατεία της έκθεσης

Πολιτιστικό φεστιβάλ. Η έκθεση κλείνει τις πύλες της με ένα μεγάλο πολιτιστικό φεστιβάλ που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με χορευτικούς ομίλους από την Τρίπολη και το δήμο Τριφυλίας με ορχήστρα.


Η έκθεση θα έχει διάρκεια από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί τις καθημερινές 17.00′ – 22.00′ και το σαββατοκύριακο 10.30′ – 22.00′. Ανά μία ώρα θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών στον εκθεσιακό χώρο, με αφετηρία των λεωφορείων την πλατεία Κολοκοτρώνη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ