ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

90 ποικιλίες σαλατών σε έναν αγρό στα Ίρια Αργολίδας διαχειρίζονται οι Ολλανδοί της Rijk Zwaan

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:55:00 π.μ. |
90 ποικιλίες σαλατών σε έναν αγρό στα Ίρια Αργολίδας διαχειρίζονται οι Ολλανδοί της Rijk Zwaan
 Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τα αποτελέσματα της έρευνας της Rijk Zwaan Hellas σ' έναν αποδεικτικό αγρό όπου καλλιεργούνται 90 νέες ποικιλίες σαλατών είχαν παραγωγοί, γεωπόνοι, υπευθύνοι λιανικής και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις κομμένες σαλάτες την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου. Το Fresher ταξίδεψε στα Ίρια Αργολίδας και μεταφέρει τις εντυπώσεις του στο τεύχος Νοεμβρίου που κυκλοφορεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου μαζί με την Agrenda.


Mαζί μ' αυτά διαβάστε ένα πλούσιο αφιέρωμα για τις αλλαγές που φέρνουν αλλά και τις επενδυτικές ευκαιρίες που ανοίγουν στο επιτραπέζιο σταφύλι τα εμπορικά δικαιώματα συγκεκριμένων ποικιλιών.

Επίσης, στις σελίδες του Fresher, βρείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την αγορά του ακτινιδίου και τις προσπάθειες να διαμορφώσει καλή τιμή για τη φετινή σεζόν αλλά και εκτενές ρεπορτάζ για την εικόνα της αγοράς σε λεμόνια, πορτοκάλια, μανταρίνια, μήλα, αβοκάντο, χειμερινά λαχανικά, ρόδι, πατάτα, ντομάτα θερμοκηπίου και κάστανο.

Στο Fresher Νοεμβρίου που έρχεται μαζί με την Agrenda αναλυτικό ρεπορτάζ για τη δενδροκομία που ριζώνει σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παρουσιάσεις επιτυχημένων εταιρικών μοντέλων μαζί με θεσμικά θέματα όπως τα προγράμματα προώθησης και οι ενισχύσεις βιολογικών από το 2017 για πυρηνόκαρπα και μηλοειδή.

Διαβάστε ακόμα, όλη την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα, καθώς και καλλιεργητικές συμβουλές για το βοτρύτη στα καρότα, για τη συντήρηση των αβοκάντο σε ψυκτικούς θαλάμους δυναμικής ψύξης και τους μύκητες που παραμονεύουν το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο τα μανταρίνια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ