ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Προβολή ταινίας + βραδιά οικονομικής ενίσχυσης στο Δον Κιχώτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:25:00 π.μ. |
Προβολή ταινίας + βραδιά οικονομικής ενίσχυσης στο Δον Κιχώτη
Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Ανοιχτός Κοινωνικός Χώρος «Δον Κιχώτης» (Καλαμαρά 4, Άργος) θα προβάλει την μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Fragmenta» την Παρασκευή 25 Νοέμβρη. 

Η προβολή ξεκινά στις 9 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Tα «Fragmenta» («Αποσπάσματα») εἰναι μια διακεκριμένη ταινία μικρού μήκους, παραγωγής 2016, για τη γυναικεία φύση από την παιδική ηλικία μέχρι την ενήλικη ζωή.

Μετά το πέρας την προβολής θα υπάρξει σύνδεση μέσω Skype με την πρωταγωνίστρια της ταινίας και θεατρολόγο, Ισμήνη Σακελλαροπούλου. Θα ακολουθήσει βραδιά οικονομικής ενίσχυσης, με τα έσοδα να διατείθενται για τον Σύλλογο Προστασίας Κακοποιημένων Γυναικών και Ανήλικων Παιδιών "ΒΟΗΘΕΙΑ - ΕΛΠΙΔΑ - ΖΩΗ'' που εδρεύει στην Αθήνα.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία-Σενάριο :Ηλίας Χαρίσης ArtDirector και D.sart (digitalscenography): Ευθύμης Αργυράτος

Παίζουν: Ισμήνη Σακελλαροπούλου, Κωνσταντίνος Κάππας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Άννα Παπαγεωργίου και η μικρή Ιωάννα Λιαρομμάτη.
Εμφανίζονται: Δημήτρης Σπανός, Αναστασία Χαλκοματά, Αγγελική Τσεκλένη και οι διασώστες/εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Μικές, Αντώνης Κωστάντης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δήμητρα Κουτροπούλου Ενδυματολόγος: Άντρη Αναστασίου Μakeupartist και Special effects: Vera Davidova Μουσικήσύνθεση: Βαγγέλης Γιαλαμάς (Fragilestudios) Φωτογράφος πλατό: Δήμητρα Ρουγκάλα Βίντεο γυρισμάτων:Γιώργος Μαγεράκης Producer: A films



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ