ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Συμφωνία συνεργασίας των Δήμων Ναυπλιέων και Στρασβούργου για την στρατηγική ανάπτυξης και προώθησης του τουριστικού προϊόντος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:05:00 π.μ. | |
Συμφωνία συνεργασίας των Δήμων Ναυπλιέων και Στρασβούργου για την στρατηγική ανάπτυξης και προώθησης του τουριστικού προϊόντος
 Ιδιαίτερα αποτελεσματική, στo πλαίσιο των εργασιών και επαφών του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου κατά την παραμονή του στο Στρασβούργο, ήταν η δίωρη συνάντησή του με τον διευθυντή του τομέα τουρισμού και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Στρασβούργου Patrice Geny.

Το Στρασβούργο διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα και λειτουργικά γραφεία τουρισμού στην Ευρώπη, το οποίο φέτος κλείνει εκατό χρόνια ζωής και λειτουργίας. 

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η συμφωνία συνεργασίας των δύο δήμων για την στρατηγική ανάπτυξης και προώθησης του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Ναυπλιέων.

Ειδικότερα ο κ. Κωστούρος ενημερώθηκε για την οργάνωση του τομέα τουρισμού, την πολιτική προσέλκυσης επισκεπτών και την εξυπηρέτηση και διαχείριση των τουριστών μέσω νέων τεχνολογιών σε κάθε χώρο πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.

Επίσης , αναλύθηκαν τα οικονομικά μεγέθη, ο τρόπος και οι διαδικασίες που ο δήμος Στρασβούργου χρηματοδοτεί τον τουρισμό .

Καταλήγοντας, και οι δύο επισήμαναν και συμφώνησαν ότι το Ναύπλιο και ευρύτερα ο Δήμος Ναυπλιέων διαθέτει τη δυναμική , ώστε να γίνει ελκυστικός προορισμός για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο και να αποκτήσει μια μοναδική " τουριστική ταυτότητα".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ