ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Η "ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ" στο φεστιβάλ Πεντέλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:48:00 μ.μ. |
Η "ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ" στο φεστιβάλ Πεντέλης
«Φεύγω πικραμένη και σ’ αφήνω
ακυβέρνητη στη θάλασσα σανίδα
δεν μπορώ το αίμα μου να δίνω
σε μιαν άρρωστη συνέχεια πατρίδα».

Οι στίχοι του Μιχάλη Μπουρμπούλη και η μουσική του Ηλία Ανδριόπουλου ακόμη ηχεί στ` αυτιά μας από το Φεστιβάλ Χορωδιών Πεντέλης που συνδιοργάνωσαν ο δήμος Πεντέλης και ο Σύλλογος Πελοποννησίων Μελισσίων το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Ποιητές, στιχουργοί και μουσικοί δημιουργοί εισέβαλαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου των Μελισσίων και, δια μέσου των συμμετεχουσών χορωδιών, ξεσήκωσαν το κοινό! Το παρατεταμένο χειροκρότημα έδωσε σε όλους τους χορωδούς την ικανοποίηση ότι για ακόμα μία φορά υπηρέτησαν άξια την τέχνη της Μουσικής. 
Η Χορωδία «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» με μαέστρο τον κ. Γιάννη Κόντη και με τη συνοδεία της κ. Αναστασίας Σταματοπούλου στο πιάνο, του κ. Άρη Μιχαλόπουλου στο μπουζούκι και του κ. Παναγιώτη Ρέντα στο τουμπελέκι απέσπασε πολλά συγχαρητήρια κλείνοντας το πρόγραμμά της με το τραγούδι «Τσιγγάνικο ταγκό» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη και σολίστ τις κυρίες Ειρήνη Σαντορινιού και Χαρά Νίκα.

Στην απονομή των αναμνηστικών η γραμματέας του Συλλόγου, κ. Κατσώνα Γεωργία, μίλησε για την ιστορία του Άργους με αφορμή το όνομα του συλλόγου «Τελέσιλλα».

Ακολούθησε γεύμα στην αίθουσα δεξιώσεων.

Με το κέφι των οργανοπαιχτών μας, του Παναγιώτη Ρέντα και του Άρη του Μιχαλόπουλου, όλοι οι χορωδοί γίναμε μια παρέα και γλεντήσαμε ως αργά. Υποσχεθήκαμε κι άλλες χορωδιακές συναντήσεις, γιατί η μουσική μας ενώνει, μας ζεσταίνει τις ψυχές και μας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τις σκοτούρες της ζωής.
Η Χορωδία του Συλλόγου έχει αρκετές εμφανίσεις μέσα στον Δεκέμβρη. Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα ψάλλει χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια στον Ι.Ν. Αγίου Πέτρου. Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα λάβει μέρος σε Χορωδιακό Φεστιβάλ της Τρίπολης. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα τραγουδήσει στο Άστρος σε φεστιβάλ που οργανώνει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.

Δύο εμφανίσεις έχει και η παιδική-Νεανική Χορωδία της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ. Η πρώτη, την Παρασκευή στις 9 Δεκεμβρίου στην Πλατεία του Αγ. Πέτρου συμμετέχοντας στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας. Η δεύτερη εμφάνιση θα είναι στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος ΔΑΝΑΟΣ την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Εμείς από την ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ ευχόμαστε σε όλους σας Καλές γιορτές και Χαρούμενα Χριστούγεννα!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ