ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Έτσι εξηγείται μας θεωρούν πλούσιους: Η Ελλάδα στη λίστα με τους πιο πλούσιους κατοίκους στον κόσμο (δεν είναι ανέκδοτο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:27:00 μ.μ. |
Έτσι εξηγείται: Η Ελλάδα στη λίστα με τους πιο πλούσιους κατοίκους στον κόσμο (δεν είναι ανέκδοτο)
 Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ερευνών της Credit Suisse, το οποίο παρουσίασε το 7ο ετήσιο Global Wealth Report, η Κύπρος και η Ελλάδα συνεχίζουν να θεωρούνται «πλούσιες» χώρες. Δείτε τον παγκόσμιο χάρτη όπως παρουσιάζεται στο report όπου οι πλούσιες χώρες του πλανήτη, δηλαδή αυτές όπου ο μέσος πλούτος για κάθε ενήλικο κάτοικο ξεπερνάει τα 100.000 δολάρια αποτυπώνονται με σκούρες μπλε αποχρώσεις.
Στην Κύπρο ο μέσος πλούτος ανά κάτοικο εκτιμάται στις 118 478 δολάρια, ενώ ακολουθεί η Ελλάδα με 103.569 δολάρια. Βέβαια όπως θα δείτε στη λίστα που ακολουθεί αυτά τα ποσά είναι πολύ μικρά σε σύγκριση με αυτά των 15 πλουσιότερων χωρών του κόσμου με την Ελβετία να βρίσκεται στη κορυφή με μέσο πλούτο ανά κάτοικο που ξεπερνά το μισό εκατομμύριο δολάρια, ενώ ακολουθούν οι Ισλανδία, Αυστραλία, ΗΠΑ, Βερμούδες, Γροιλανδια, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Νέα ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σιγκαπούρη, Βέλγιο, Καναδάς, Δανία και Γαλλία.

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τις πλουσιότερες χώρες:

Και μετά λέμε γιατί δεν τελειώνει η αφαίμαξη 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ