ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ανδριανός: Το ακατάβλητο των ανδρών και των γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων παρά τις υπαρκτές δυσκολίες, είναι πηγή υπερηφάνειας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. | |
Ανδριανός: Το ακατάβλητο των ανδρών και των γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων παρά τις υπαρκτές δυσκολίες, είναι πηγή υπερηφάνειας
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Τιμούμε σήμερα τα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων που με αίσθημα ευθύνης και υψηλό φρόνημα εγγυούνται με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την εθνική μας ανεξαρτησία και ακεραιότητα.

Ιδιαίτερα αυτά τα χρόνια της δημοσιονομικής κρίσης, το ακατάβλητο των ανδρών και των γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων, παρά τις υπαρκτές δυσκολίες, είναι πηγή υπερηφάνειας και παραδειγματισμού για ολόκληρη την κοινωνία μας.

Η αναγνώριση γι' αυτό της ανεκτίμητης προσφοράς των Ενόπλων μας Δυνάμεων στην πατρίδα μας πρέπει να είναι έμπρακτη και ουσιαστική από την πολιτεία. Η διασφάλιση των αναγκαίων όρων για την απρόσκοπτη επιτέλεση του καθήκοντος αλλά και η κατά προτεραιότητα επούλωση των συνεπειών της κρίσης είναι η αυτονόητη και οφειλόμενη απόδοση τιμής στους ανθρώπους που έχουν ως αποστολή τη διαφύλαξη της ελευθερίας όλων μας.

Μ' αυτές τις σκέψεις εύχομαι στους Έλληνες στρατιωτικούς και αποστράτους και στις οικογένειές τους χρόνια πολλά με υγεία και ασφάλεια”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ