ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ο Γιάννης Ανδριανός ανέλαβε καθήκοντα αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. | |
Ο Γιάννης Ανδριανός ανέλαβε καθήκοντα αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση για την ανάληψη των καθηκόντων του αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας:
“Με τιμή και αίσθημα ευθύνης μετά την απόφαση του Προέδρου του Κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνω καθήκοντα αν. τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σε έναν από τους τομείς που βρίσκονται στην αιχμή της προσπάθειας όχι μόνο για την υπέρβαση της κρίσης, αλλά και για την οικοδόμηση μιας νέας, ευημερούσας και δίκαιης κοινωνία, μιας πατρίδας που θα δίνει στα παιδιά της εφόδια και ουσιαστικές ευκαιρίες να προοδεύσουν και να προκόψουν στον τόπο τους. Ένας τομέας που δυστυχώς, μαστίζεται από πολλά, έντονα και περίπλοκα προβλήματα, άλλα από τα οποία ήρθαν ως συνέπεια της κρίσης, και άλλα αποτελούν το σωρευτικό αποτέλεσμα δεκαετιών.

Με τους συναδέλφους μου στον Τομέα, την Νίκη Κεραμέως, την Μαρία Αντωνίου και τον Χρήστο Κέλλα, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να ασκήσουμε σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση στην εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική στο κρίσιμο αυτό πεδίο, αλλά και να προετοιμάσουμε με προτάσεις και σύγχρονο προγραμματικό λόγο την ανάληψη της διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ