Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Στην ΣΕΚ Επιδαύρου συνεχίζουν να δημιουργούν και να περνάνε καλά!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. |
Στην ΣΕΚ Επιδαύρου συνεχίζουν να δημιουργούν και να περνάνε καλά!!!
Στην ειδικότητα Τυροκομίας Γαλακτοκομίας της ΣΕΚ Επιδαύρου παρασκεύασαν και δοκίμασαν γιαούρτι με γεύση φράουλα.
Για την παρασκευή του γιαουρτιού χρησιμοποίησαν αγελαδινό γάλα, φυσικές χρωστικές κι αρωματικές ύλες. 
Επίσης οι σπουδαστές παρασκεύασαν φέτα με πρόβειο γάλα και χλωροτύρι, το οποίο αφού σόταραν το σιρόπιασαν με μέλι πορτοκαλιάς.
Τι να πει λοιπόν κανείς για αυτά τα παιδιά και τους εκπαιδευτές τους, οτι ζηλεύουμε είναι σίγουρο!
Θα προτείναμε λοιπόν μια φορά κάθε μήνα οι δημιουργίες των σπουδαστών να φιλοξενούνται σε έναν χώρο, εναλλάξ σε Ναύπλιο και Άργος ή ακόμη και στην Ερμιονίδα ώστε να δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο να γευθεί αλλά και να θαυμάσει τις δημιουργίες των σπουδαστών και να αντιληφθεί την σπουδαία δουλεία που γίνεται στην ΣΕΚ Επιδαύρου.

Blog Widget by LinkWithin