ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Δήμος Άργους Μυκηνών: Το κυπαρίσσι στην πλατεία Αγίου Πέτρου θα υλοτομηθεί γιατί είναι επικίνδυνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. |
Δήμος Άργους Μυκηνών: Το κυπαρίσσι στην πλατεία Αγίου Πέτρου θα υλοτομηθεί γιατί είναι επικίνδυνο
Δελτίο τύπου


Σχετικά με το κυπαρίσσι που βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο και συγκεκριμένα στο θεατράκι της πλατείας του Αγίου Πέτρου, οι αρμόδιες υπηρεσίες μας ενημέρωσαν πως έχει πάρει επικίνδυνη κλίση, μετά την τελευταία κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας και η υλοτομία του κρίνεται απαραίτητη. 

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών δεν θα προέβαινε σε υλοτόμηση του δέντρου αν δεν κρινόταν επικίνδυνο για την ζωή των πολιτών. Επειδή το εν λόγω δέντρο έχει πολύ μεγάλο ύψος αλλα και βάρος η πιθανή του πτώση θα επιφέρει σημαντικές ζημιές σε οικίες και καταστήματα και πρωτίστως είναι πιθανό να έχουμε δυστυχήματα με διερχόμενους στο σημείο πολίτες. 

Επίσης μετά από έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών κρίθηκε αναγκαία η υλοτόμηση του καθώς δεν προβλέπεται αντιστήριξη του δέντρου. Ακολουθώντας πάντα την νόμιμη οδό τέθηκε το θέμα της υλοτόμησης του κυπαρισσιού στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου και ψηφίστηκε ομόφωνα! Θα ήταν παράλογο εξάλλου να θέτουμε την ζωή των πολιτών σε κίνδυνο και των παιδιών που θα βρίσκονται στην παιδική χαρά που προβλέπεται να τοποθετηθεί. 

Η παρούσα δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την οδό της λογικής και όχι τις φωνές του παραλογισμού που αφήνουν στην τύχη την ζωή και τις περιουσίες των πολιτών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ