ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. |
Ευχαριστήριο του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας
 Mια όμορφη αθλητική εκδήλωση, ο Παλαμήδειος Άθλος, διεξήχθη την Κυριακή 27 Noέμβρη 2016 στο Ναύπλιο, για 2η χρονιά, στα πλαίσια του εορτασμού της απελευθέρωσης του Ναυπλίου.

Μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας, συμμετείχαν στο αγώνισμα των 3 χλμ, παρά την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε την ώρα εκείνη και με τη βοήθεια των εθελοντών, κατάφεραν να τερματίσουν.
Το ΔΣ του Συλλόγου Αμεα Ν Αργολίδας, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ναυπλίου κο Δημήτρη Κωστούρο, γιατί με δική του εισήγηση, αποφασίστηκε μέρος των εσόδων από την πώληση των T-shirts της διοργάνωσης, να δοθούν στο Σύλλογο Αμεα για τις λειτουργικές του ανάγκες. Με απόφαση της Ο.Ε. , η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου ΑμεΑ, στο αγώνισμα των 3χλμ, ήταν δωρεάν.

Το ΔΣ του Συλλόγου ΑμεΑ, ευχαριστεί επίσης τον κο Ευάγγελο Παπαποστόλου Γεν. Δ/ντή του Μαραθωνίου, για την άψογη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, την Π.Ε. Αργολίδας, τους χορηγούς, τους εθελοντές και όλους όσους στήριξαν αυτό το εγχείρημα. Θερμές ευχαριστίες απευθύνει σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα σε αυτούς , για τους οποίους η κοινωνική διάσταση του Παλαμηδείου Άθλου, αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο.

Εκ μέρους του ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ