ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Γονείς και παιδιά πεζοπορούμε στην Καρυά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. |
Γονείς και παιδιά πεζοπορούμε στην Καρυά
 Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου φεύγουμε για ένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά της Αργολίδας στο όρος Αρτεμίσιο σε υψόμετρο 682 μ.

Η παρουσία μας εκεί θα είναι μια πρώτης τάξεως αφορμή να μιλήσουμε στα παιδιά για την αξία της συμμετοχής , του εναλλακτικού αθλητισμού, της δια βίου άσκησης αλλά και για τα πολλαπλά οφέλη που αποκομίζουν όλοι όσοι αθλούνται στη φύση. Η πεζοπορία επιλέχτηκε από ειδικευμένους πεζοπόρους και θεωρείται κατάλληλη για όλα τα παιδιά.

Η πορεία μας θα αρχίσει απ' τη πλατεία του χωριού και ανηφορίζοντας μέσα απ' τα παλιά πετρόκτιστα σπίτια, θα μπούμε σε πανέμορφο και σπάνιο για την Αργολίδα πλατανόδασος που βρίσκεται δυτικά πάνω απ' το χωριό. 

Το διασχίζουμε περνώντας απ' τα ερείπια των νερόμυλων. Βγαίνοντας απ' το δάσος ανηφορίζουμε μέχρι το ξωκλήσι του Πρ.Ηλία όπου θα κάνουμε μια στάση. Συνεχίζουμε διασχίζοντας παλιά χωράφια και μπαίνουμε σε δάσος με έλατα και βουνοκυπάρισσα. 

Το μονοπάτι θα μας βγάλει στο μοναστήρι της Παναγίας. Πρόκειται για ένα φυσικό μπαλκόνι με θέα τον αργολικό κάμπο μέχρι πέρα τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Εδώ μπορούμε να έχουμε ένα πικ νικ. 

Συνεχίζοντας ξαναβρίσκουμε μονοπάτι που θα μας οδηγήσει πίσω στη Καριά. Η διάρκεια της πορείας είναι περίπου 3 ώρες μαζί με τις στάσεις.

Ώρα αναχώρησης 9 π.μ. από το γήπεδο

Ώρα επιστροφής 14μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου 10€ το άτομο, τριμελή οικογένεια 25€ και τετραμελή 30€ ( στη τιμή περιλαμβάνεται η συνοδεία του λεωφορείου και η παρουσία εξειδικευμένων οδηγών πεζοπορίας).

Δηλώσεις συμμετοχής στους υπεύθυνους προπονητές των τμημάτων υποδομών. μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Υπεύθυνη διοργάνωσης Κ. Κική Νάσιου τηλ 6936958913/2752029560
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ