ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η χήρα του καπετάνιου από την Αργολίδα σπάει τη σιωπή της: "Είμαι το θύμα της υπόθεσης" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 μ.μ. |
Η χήρα του καπετάνιου από την Αργολίδα σπάει τη σιωπή της: "Είμαι το θύμα της υπόθεσης" (βίντεο)
 «Με δεσμεύει ό,τι φέρει την υπογραφή μου. Δεν έχω υπογράψει καμία ομολογία-απολογία, άρα όχι. Φυσικά δεν έχω ομολογήσει σε κανέναν και τίποτα», δήλωσε σε συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε η χήρα του καπετάνιου από την Κοιλάδα Αργολίδας, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της.


Αναφερόμενη στο πώς προέκυψε αυτή η ομολογία, υποστήριξε: «Αυτό θα πρέπει να το ρωτήσουμε στην Ασφάλεια Ναυπλίου, αυτοί ξέρουν καλύτερα, προφανώς ήταν πολύ καλά μελετημένη αυτή η υπόθεση».

«Όχι, δεν έχω ομολογήσει, δεν έχω υπογράψει κάτι, άρα… κάτι γίνεται», επέμεινε, ενώ σε ερώτηση για το τι έκανε τις 19 ώρες, όπου ήταν στην Αστυνομία, απάντησε: «Ήμουν καθισμένη σε μία καρέκλα χωρίς νερό, μου έλεγαν διάφορα, τα οποία δεν θέλω να ονοματίσω τώρα, διάφορα αυτά νομίζω ότι θα τα πούμε αργότερα και φυσικά εγώ είπα… δεν είμαι εγώ», επισήμανε και πρόσθεσε: «Ψάξτε αλλού να βρείτε τον δολοφόνο. Τα έχουν ετοιμάσει όλα καλά. Ήταν μία πολύ καλά σκηνοθετημένη μέρα. Ήξεραν πολλά για μένα».

«Αυτή ομολογία είναι γελοία. Όποιος την έγραψε, πραγματικά δεν ήξερε τι έγραφε», υποστήριξε και εξήγησε: «Μου φαίνεται μία γελοιότητα. Πρώτον ο άνδρας μου ήταν πολύ δυνατό αγόρι 87-88 κιλά, εγώ 45. Τώρα πώς του πήρα το όπλο από το χέρι; Πώς έγινε αυτή η πάλη; Πώς δεν είχα μελανιές εγώ πάνω στο σώμα μου; Είναι μία γελοιότητα αυτό. Τι είναι αυτό που τελικά κρύβεται, γιατί πρέπει αθώοι άνθρωποι να την πληρώνουν; Γιατί να είμαι μέσα στον Κορυδαλλό, πίσω από τα κάγκελα και να μην είναι αυτός που είναι ο δολοφόνος του άνδρα μου».

«Είμαι το θύμα της υπόθεσης και το πιο μεγάλο θύμα απ’ όλο αυτό είναι το παιδί μου», τόνισε η γυναίκα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ