ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Παναγιώτης Κοτσώνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:08:00 μ.μ. |
Παναγιώτης Κοτσώνης
Ο Παναγιώτης Κοτσώνης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1979. Από πολύ μικρή ηλικία είχε ιδιαίτερα ακούσματα στον ήχο του βιολιού, κυρίως λόγω του παππού του, του οποίου το βιολί ηχούσε για χρόνια μελωδίες με άρωμα θάλασσας.

Στην ηλικία των 7 ετών ο Παναγιώτης Κοτσώνης ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές. Είναι απόφοιτος του Ωδείου Πειραϊκού Συνδέσμου με πτυχίο βιολιού, αρμονίας και αντίστιξης με βαθμό άριστα.

Διατέλεσε Α΄ Βιολί στην Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Πειραϊκού Συνδέσμου καθώς και Α΄ Βιολί στην Συμφωνική Ορχήστρα Πειραιά για πολλά χρόνια.

Πρώτη φορά σε μεγάλο γνωστό κέντρο διασκέδασης της εποχής εμφανίστηκε σε ηλικία μόλις 12 ετών, έχοντας όμως πάντα τη στήριξη της οικογένειάς του.

Υπήρξε μέλος από τότε πολλών ρεμπέτικων και νησιώτικων ορχηστρών, παραδοσιακών και λαϊκών σχημάτων.
Από 1996-2006 υπήρξε μέλος της ορχήστρας του Θεάτρου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «Δόρα Στράτου» μετρώντας πλήθος καλλιτεχνικών εμφανίσεων όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό.

Εμφανίσεις σε χορευτικές παραστάσεις και εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων μετράει εντός Ελλάδας αλλά και εκτός των συνόρων της, όπως σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία, Δανία και αλλού.

Έχει συμμετάσχει επίσης σε θεατρικές παραστάσεις καθώς επίσης σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως « Η Μηχανή του Χρόνου», «Στην Υγειά μας», «Ελληνομανία», «Κυριακάτικο Τραπέζι» και άλλες.

Έχει ακόμα συμμετοχή και στη δισκογραφία, ενώ μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως η Κ.Γκρέυ, η Κωνσταντίνα, ο Γ.Νικολάου, ο Π.Θαλασσινός, ο Κ. Μακεδόνας, Γ. Ανδρεάτος, η Α. Κετιμέ, η Α. Μουτσάτσου, ο Λ. Χαλκιάς, ο Χ.Αηδονίδης και άλλοι.

Ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική ως μουσικός και ως δάσκαλος, παραδίδοντας μαθήματα κλασικού και παραδοσιακού βιολιού.


ΤΗΛ 6977240387
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ