ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Πορεία του ΠΑΜΕ Αργολίδας στο Άργος για την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 π.μ. |
Πορεία του ΠΑΜΕ Αργολίδας στο Άργος για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πραγματοποίησε η Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος. 
Σε ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ ανέφερε:   

"Η Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους του νομού να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις και τη συγκέντρωση την Πέμπτη 17 Νοέμβρη ώρα 6:00 μ.μ. στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος, για να τιμήσουμε την 43η επέτειο του ηρωικού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973, ενάντια στην αμερικανοστήριχτη χούντα των συνταγματαρχών.

Τα συνθήματα του Πολυτεχνείου για ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΙ Η.Π.Α. και το ΝΑΤΟ παραμένουν επίκαιρα και είναι στο επίκεντρο της πάλης της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.

Οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων από την πτώση της χούντας έως και σήμερα, όχι μόνο δεν έκαναν το παραμικρό για την επίλυση των προβλημάτων της εργατικής τάξης και του λαού όλα αυτά τα χρόνια, αλλά με οργανωμένο τρόπο , έχοντας τη στήριξη του κεφαλαίου και όλων των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών, εφαρμόζουν αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική εξαπολύοντας ανελέητη επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης.
Καλούμε την εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα , συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία, συλλόγους, επιτροπές αγώνα , λαϊκές επιτροπές, να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια συνολικά στη βάρβαρη εκμεταλλευτική πολιτική κυβέρνησης- κουαρτέτου- κεφαλαίου , να βάλουμε τις βάσεις να περάσουμε στην αντεπίθεση για να μπορέσουμε τον πλούτο που παράγουμε να τον αξιοποιήσουμε για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της κοινωνίας.

Τιμάμε την ηρωική εξέγερση του Νοέμβρη του ’73 αγωνιστικά , μαχητικά σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο , σε κάθε τόπο κατοικίας.

Διδασκόμαστε – εμπνεόμαστε , συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τα μονοπώλια . Οργανώνουμε την πάλη μας για την επιτυχία των απεργιών στις 24 Νοέμβρη στο Δημόσιο και στις 8 Δεκέμβρη στον ιδιωτικό τομέα."

ΑΓΩΝΑΣ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΛΗ ΤΑΞΙΚΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ