ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση του Σκακιστικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |
Ανακοίνωση του  Σκακιστικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ»
 Η Σκακιστική Σχολή του Σκακιστικού Συλλόγου Ναυπλίου ουδεμία σχέση έχει με τα μαθήματα σκάκι που γίνονται στο 4ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου κατά τη σκακιστική περίοδο 2016-2017.  Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων που συνεργάζεται είναι :

• 1ο Δημοτικό Ναυπλίου,
• 2ο-5ο Δημοτικό Ναυπλίου,
• Δημοτικό Τολού.

Η σχολή εκδίδει αποδείξεις για τα χρήματα που λαμβάνει ως συνδρομή, πιστοποιεί τους εκπαιδευτές, βραβεύει τους σπουδαστές με μετάλλια για την παρακολούθηση των μαθημάτων, διοργανώνει εσωτερικό πρωτάθλημα και πρωταθλήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΣΟ (Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία), κάνει μαθήματα διαβαθμισμένα ανάλογα με το επίπεδο των σπουδαστών σε τμήματα:

Αρχαρίων Α,Β,Γ,Δ. Μέσων Α,Β,Γ. Προχωρημένων Α,Β.

Τα χρήματα που συγκεντρώνει τα χρησιμοποιεί προκειμένου να πληρωθούν τα λειτουργικά έξοδα και να αγοραστούν τα έπαθλα των παιδιών. Όσα χρήματα περισσεύουν διατίθενται στην αγορά προϊόντων για να ενισχυθούν οι οικογένειες του Δήμου που φροντίζει το Ίδρυμα «Γεωργία Σαμαρτζή Πολιτεία Αγάπης». Οτιδήποτε, πέρα από τα παραπάνω, ουδεμία σχέση έχει με τη Σκακιστική Σχολή και δηλώνεται ρητά.

Για το Δ.Σ.

Η Διευθύντρια της Σχολής
Φωτεινή Προύντζου
Τηλ επικοινωνίας: 6977302772
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ