ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Απάντηση της Αντιδημάρχου του Δήμου Ερμιονίδας Κ. Φωστίνη στον κ. Λάμπρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. |
Απάντηση της Αντιδημάρχου του Δήμου Ερμιονίδας Κ. Φωστίνη στον κ. Λάμπρου
 Η απάντηση προς τον κ. Λάμπρου ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη δραστηριοτητα με το διαδίκτυο που ενδεχομένως οφείλεται στις ετερόκλητες συμμαχίες που έχει συνάψει.

Κύριε Λάμπρου ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδος νόμιμα κυκλοφορώ το υπηρεσιακό όχημα του Δήμου και όχι Δημαρχιακό όπως εσείς και ο περίγυρος σας θέλετε να αποκαλείται για την δημιουργία εντυπώσεων. Προς επιβεβαίωση των λεγομένων μου, σας επισυνάπτω απόσπασμα της υπ’αρ. 8717/432 απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου(συν.1). Επειδή όμως τυχαίνει να έχετε επιλεκτική μνήμη, ξεχάσατε να αναφέρετε στα δημοσιεύματά σας ότι ουδέποτε στο παρελθόν είχατε εκδώσει ανάλογες άδειες ώστε να μπορείτε να οδηγείτε τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα νόμιμα(συν.2)!!! Τότε προφανώς δεν θέλατε να προστατεύσετε τους συνεργάτες σας από αστικές ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ασκώ τιμητικά το λειτούργημα της Αντιδημάρχου επί 2 συνεχή έτη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΜΑΙ, χρησιμοποιώντας για υπηρεσιακούς λόγους επί μακρόν το προσωπικό μου αυτοκίνητο. Και το λέω αυτό γιατί εσείς από τις θέσεις που κατείχατε αμειφτήκατε κανονικά και για πολλά έτη. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ! Σημειώνω επίσης δεν έχω εκμεταλλευτεί τη θέση μου για να ικανοποιήσω οικονομικά συμφέροντα τόσο δικά μου όσο και του συζύγου μου.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ;

Ψάχνοντας κανείς στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μπορεί να δει κύριε Λάμπρου ότι οι συνολικές απολαβές σας συμπεριλαμβανομένων και της συζύγου σας από το Δήμο μόνο για τα Έτη 2011 εως 2014 ανέρχονται στο ποσό των 72.000 ευρώ. Πως το χαρακτηρίζετε αυτό εσείς κύριε Λάμπρου; ΝΟΜΙΜΟ και ΗΘΙΚΟ; Ειλικρινά πότε ανακαλύψατε εσείς κύριε Λάμπρου την ευαισθησία σας για τα συμφέροντα των Δημοτών;

Όσο για τα καύσιμα που σας έχει πιάσει ο πόνος τις τελευταίες μέρες θα πρέπει εσείς να απολογηθείτε στους Δημότες για τις καταναλώσεις των καυσίμων επί δική σας θητείας όταν τα απορριμματοφόρα ήταν γεμάτα και ακινητοποιημένα. Επι παραδείγματι τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2014 (συν.3) κατά τη θητεία σας με τα απορριμματοφόρα σχεδόν παροπλισμένα με τα σκουπίδια στους δρόμους για 5 μήνες, χωρίς συλλογή ανακύκλωσης, χωρίς τη χρήση ανυψωτικού και ενδεχομένως και άλλων μηχανημάτων εμφανίζονται καταναλώσεις 6.533 λίτρων. Τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2016 (συν. 4) επί θητείας μας η κατανάλωση ήταν 5.949,46 λίτρα, με διπλές καθημερινές βάρδιες των οχημάτων, χρήση ανυψωτικού και μηχανημάτων, 6 μέρες την εβδομάδα και με την Ερμιονίδα καθαρή! Μήπως λοιπόν κύριε Λάμπρου είχατε τινάξει εσείς τον προϋπολογισμό των καυσίμων στον αέρα κατά τη θητεία σας;

Κύριε Λάμπρου ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΤΕ γιατί ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!!

ΦΩΣΤΙΝΗ ΠΟΥΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΑΜΙΣΘΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ