ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Αρχαιρεσίες του σωματείου «Λογαριασμός Ενίσχυσης & Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Ναυπλίου» (Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν.)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. | |
Αρχαιρεσίες του σωματείου «Λογαριασμός Ενίσχυσης & Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Ναυπλίου» (Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν.)
 Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου με την επωνυμία «Λογαριασμός Ενίσχυσης & Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Ναυπλίου» (Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν.), που λήφθηκε κατά την συνεδρίασή του στις 4/11/2016, γνωστοποιείται στα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου ότι : 

• Οι ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ανάδειξη των : 
Νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και Νέας τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής του Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν. με τριετή θητεία ( από την 1 η Ιανουαρίου 2017 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2020), θα διενεργηθούν την 4 η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Κυριακή από 10.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πρωτοδικείου εντός του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου. Καλούνται δε με δικαίωμα ψήφου όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου. 

Τα ονόματα των υποψηφίων καταχωρούνται σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να θέσει σταυρό προτιμήσεως σε πέντε (5) το πολύ υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο και σε δύο (2) το πολύ υποψηφίους για την Εξελεγκτική Επιτροπή . 

• Οι Συνάδελφοι που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 10ετή δικηγορία και ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα, κ α λ ο ύ ν τ α ι να καταθέσουν στη γραμματεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου έγγραφη ΑΙΤΗΣΗ απευθυνόμενη στο Δ.Σ. του ΛΕ.Α.ΔΙ.Ν., το αργότερο μέχρι την 18η Νοεμβρίου 2016 (ημέρα Παρασκευή) . 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Ε.Α.ΔΙ.Ν.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ