ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ρ. Μπαρού στον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:10:00 μ.μ. |
Ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ρ. Μπαρού στον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας (βίντεο)
 Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, σε γνωστό κτήμα - κέντρο διασκέδασης, έξω από τη Βέροια, το βράδυ του Σαββάτου (26/11).
Εκατοντάδες κόσμου, πόντιοι και φιλοπόντιοι, έδωσαν το "παρών" και χειροκρότησαν τα χορευτικά και μουσικά τμήματα του Συλλόγου, που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τιμήθηκαν δύο άτομα από την Εύξεινο Λέσχη, ο μουσικός και οργανοποιός Παναγιώτης Φουντουκίδης, από το Ροδοχώρι Νάουσας και ο πάλαι ποτέ πρωτοχορευτικής της Λέσχης και σήμερα πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας, Δημήτρης Ταχματζίδης.
Επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού, ο οποίος καλωσορίστηκε από τον πρόεδρο της ΕΛΒ Παύλο Σαρημιχαηλίδη, ενώ και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, που ήταν παρών, τον καλώσόρισε επίσημα και του έδωσε αναμνηστικά. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από τον αντιδήμαρχου του Ναυπλίου και τον πρόεδρο της ΕΛΒ, του χρόνου τον Αύγουστο θα συνεχιστεί η συνεργασία που ξεκίνησε από φέτος και θα παρουσιαστεί στο Ναύπλιο εκδήλωση αφιερωμένη στην ποντιακή γενοκτονία, με επιχειρήματα και ντοκουμέντα της εποχής.
Ιδιαίτερη στιγμή στην αρχής της εκδήλωσης ήταν και η ανάρτηση ενός πανό του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, το οποίο αναρτήθηκε κατά τη διάρκεια της εμφάνισης τμήματος της ΕΛΒ σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ναύπλιο και αναφερόταν στο θέμα που είχε ξεσπάσει σχετικά με την χρήση ή μη του όρου "γεονοκτονία", έπειτα από δηλώσεις του πρώην Υπουργού Παιδείας.
Ανάμεσα στους εκατοντάδες των παρόντων, ήταν η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Δήμαρχος Βέροιας, αντιδήμαρχοι κια δημοτικοί σύμβουλοι, ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και πρόεδροι ή εκπρόσωποι πολιτιστικών και άλλων συλλόγων της περιοχής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ