ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Μανιάτης: Δικαίωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η σύνθεση ΕΣΡ (ηχητικό)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:00:00 μ.μ. | |
Μανιάτης: Δικαίωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η σύνθεση ΕΣΡ (ηχητικό)
 Συνέντευξη παραχώρησε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης στο Focus Fm 103,6 και τον Δημήτρη Βενιέρη.

Ο κ. Μανιάτης μεταξύ άλλων τόνισε:

-Δικαίωση Δημοκρατικής Συμπαράταξης η νέα σύνθεση του ΕΣΡ. Πλήρης αναδίπλωση της κυβέρνησης.
-Οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης ότι θα μοίραζαν στους φτωχούς τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες είναι αστειότητες και ψέμματα.
-Αν συνεχίσει η κυβέρνηση να δείχνει την πρόσφατη συναίνεση θα έχουμε μεγαλύτερο αριθμό καναλιών και θα προχωρήσουμε σε περιφερειακά κανάλια.
-Η θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για διαμόρφωση ενός αξιόπιστου και ακομμάτιστου τηλεοπτικού τοπίου δικαιώθηκε πλήρως.
-Τα μεγάλα προβλήματα είναι μπροστά μας και είναι η προσέλκυση επενδύσεων και οι μεταρρυθμίσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.
-Αν δεν καταλάβει η κυβέρνηση ότι τα όρια της κοινωνίας έχουν παραβιαστεί βάναυσα θα έχουμε σύντομα σοβαρές πολιτικές – κοινωνικές εξελίξεις.
-Η χώρα χρειάζεται άμεσα προοδευτικές μεταρρυθμίσεις κι ένα νέο Προοδευτικό Πατριωτισμό.
-Η εκλογή Τραμπ σηματοδοτεί αλλαγή σελίδας και νέες προκλήσεις σε όλον τον πλανήτη σε ό,τι αφορά κλιματική αλλαγή, ΟΗΕ, ΝΑΤΟ.
-Ελληνικό, Σκουριές, Αφάντου, Κασσιόπη, Ζάκυνθος, μεταλλεία Χαλκιδικής μεγάλες επενδύσεις στα αζήτητα εξαιτίας κυβερνητικών ιδεοληψιών.
-2013-2014 αδειοδότησα περιβαλλοντικά 106 επενδύσεις προϋπολογισμού 6.1 δις € που θα έδιναν 8000 θέσεις εργασίας. Καμία δεν προχώρησε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ