ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Γ. Μανιάτης στο ρ/φ της ΕΡΤ: Ηττήθηκε ο παραθεσμικός τρόπος λειτουργίας της Κυβέρνησης (ηχητικό)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:51:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης στο ρ/φ της ΕΡΤ: Ηττήθηκε ο παραθεσμικός τρόπος λειτουργίας της Κυβέρνησης (ηχητικό)
 Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης μίλησε στον Ανδρέα Παπασταματίου και στην Έλενα Καραγιάννη στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό» που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας για τη διαπραγμάτευση αλλά και για την προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ.

«Οδεύουμε προς το 4ο μνημόνιο Τσίπρα που θα είναι και η απόλυτη καταστροφή » υποστήριξε ο κ. Μανιάτης προσθέτοντας ότι η Κυβέρνηση τώρα παρακαλεί τους εταίρους να ισχύσουν οι παραμετρικές αλλαγές που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup του 2012.
Σχετικά με τις προσπάθειες συγκρότησης Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ο κ. Μανιάτης είπε ότι το κόμμα του έχει, από το 2012, σταθερή θέση καταγγέλοντας τον νόμο Παππά ως αντισυνταγματικό, αντιθεσμικό και υπαίτιο απολύσεων για χιλιάδες εργαζόμενους. «Ηττήθηκε ο παραθεσμικός τρόπος λειτουργίας της Κυβέρνησης, κέρδισε η πολυφωνία» είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος ο κ. Μανιάτης επέκρινε τους κυρίους Τσίπρα και Παππά ότι κατάπιαν τον κ.Πολύδωρα αποσύροντάς τον σαν «στυμμένη λεμονόκουπα» αφού υπάρχουν και οι «αφελείς κομματικά χρήσιμοι» που κάποιοι χρησιμοποιούν στη διαδικασία συγκρότησης Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ